Malvo Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Perez Perez i ostali Perezi su sve svirali pogresno na kraju: - ono na Singltonu je trebalo da bude iskljucujuca namerna, oni videli blokadu - na Kerolu ono stvarno nije bilo za kos i faul, posebno u tom trenutku - na Tomicu je kod poslednjeg poseda bio cist faul - ne postoji logika kojom onaj promasaj Tomica moze da se podvede kao kos, pogodio obruc i lopta bezala u stranu
Mindaugas Žukauskas Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Realno i nije za faul, nije mu ni traka sa glave falila.
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 3 minutes ago, Heaviside said: Server bi pao da Rene navija za Barsu i ovde jebo te rene više mani me se
Heaviside Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 I ovde Izbacio si 200 postova za pola sata i sada se cudis kada te pominjem. Pisi u notepadu pa citaj sta si napisao ako ti smeta sto te bockam.
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 1 minute ago, Heaviside said: I ovde Izbacio si 200 postova za pola sata i sada se cudis kada te pominjem. Pisi u notepadu pa citaj sta si napisao ako ti smeta sto te bockam. jesam li te negde spomenuo?
Heaviside Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Brt, odjebi, reportuj stalkovanje ako si toliko osetljiv
levi Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 izgleda da će i Real u ABA ligu https://www.eurohoops.net/en/acb/831176/real-madrid-reportedly-threatens-to-leave-acb/
theanswer Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) cigani španski™ Edited February 17, 2019 by theanswer
goofs Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Jel Virtus iz Bolonje Kinder ili Teamsystem? Navodno je cjelavi kandidat da preuzme mesto vrsnog strucnjaka.
pbg12345 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 prilicno cudno ako je istina on je igrao za ove druge, a tu je koliko me secanje sluzi rivalitet prilicno izrazen a nesto su i menjali gradove ti klubovi, moguce da sam izmesao sa druge strane celava picka se nesto i nije pokazala u klupskoj kosarci, malo cudi da ga traze, pa jos u ovom delu sezone a trece i najvaznije, pod uslovom da je sve to tacno, ne mislim bas da je idealno da selektor preuzima neki klub par meseci pre svetsog prvenstva sad vidim, ako wiki ne laze, za njih igra onaj kravic sto ga je nacionale izvukao pre par godina na spisak reprezentacije mozda ide njega da spremi za sp, fali nam centar tog kvaliteta :jova:
Recommended Posts