Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Trento nije ostvario primarni cilj, da pobedi Partizan, ali jeste sekundarni, da izgubi sa manjom razlikom od one kojom je pobedio u prvom meču i imaju razloga da budu zadovoljni jer će biti ispred Partizana posle prve faze EC.

• 3 weeks later...
Posted

"Žena me čeka..."

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

PAO - Olimpijakos u polufinalu grčkog kupa prekinuto jer igrači Olimpijakosa nisu hteli da izađu na teren na početak drugog poluvremena nezadovoljni suđenjem.

Prvo poluvreme završeno 40-25 za PAO.

Svašta se dešavalo, ima ponešto na ovom nalogu...

Posted

kakva smradina. sa njim treba kao Rađa svojevremeno

Posted
1 hour ago, bradilko said:

kakva smradina. sa njim treba kao Rađa svojevremeno

Vaspitavao ga Dino?

Posted
2 hours ago, Timmy said:

Vaspitavao ga Dino?

Ipak, Rađa je u jednoj situaciji instiktivno reagovao na provokaciju i to je bilo "doviđenja" za njega i Subotića. 

"Toliko smo se povezali ljudski da smo oboje zbog toga dobili nogu iz kluba. Nakon zadnje utakmice prvenstva pred plej-of na izlasku iz dvorane njega napadne neki lik i počne da ga vređa. Ja onako pod adrenalinon ga uhvatim za vrat. Lik me pljune i akcija reakcija posaljem ja lepo njega na spavanje. Naravno, da je to bio sin od gazde i da smo obojica bez obzira na osvojeno prvenstvo dobili 'nogu'. To me je odvelo u Zadar, ali o tome za koji dan. Ovoga sam nakon par godina nazvao i izvinio se, jer šakama nije način rješavanja problema. Kume, bilo nam je lepo, a i još je", zaključio je Rađa.

Posted

Solidan raspad Valensije protiv Barse poslednja 3,4 minuta

Posted
On 13.2.2019. at 20:47, Mark Rothko said:

PAO - Olimpijakos u polufinalu grčkog kupa prekinuto jer igrači Olimpijakosa nisu hteli da izađu na teren na početak drugog poluvremena nezadovoljni suđenjem.

Prvo poluvreme završeno 40-25 za PAO.

Svašta se dešavalo, ima ponešto na ovom nalogu...

Rekose da nece vise igrati dokle god ne sude strane sudije. A u ligi, ova trojica

Cirkus

Posted

kakva napadačka klinika Joventuta u 1/4 protiv Baskonie

što Todorović ne igra u nekom boljem timu?

Posted (edited)

Koliko je Marselinjo propao, u nekoj naprednoj statistici bi bio u beskonacnom minusu, ne postoji pogresna stvar koju nije uradio.

Laprovitola bi igrao u NBA da ima jos 10 cm i 10 kg.

Edited by Malvo