November 6, 20186 yr Trento nije ostvario primarni cilj, da pobedi Partizan, ali jeste sekundarni, da izgubi sa manjom razlikom od one kojom je pobedio u prvom meču i imaju razloga da budu zadovoljni jer će biti ispred Partizana posle prve faze EC.
February 13, 20196 yr PAO - Olimpijakos u polufinalu grčkog kupa prekinuto jer igrači Olimpijakosa nisu hteli da izađu na teren na početak drugog poluvremena nezadovoljni suđenjem. Prvo poluvreme završeno 40-25 za PAO. Svašta se dešavalo, ima ponešto na ovom nalogu...
February 13, 20196 yr 1 hour ago, bradilko said: kakva smradina. sa njim treba kao Rađa svojevremeno Vaspitavao ga Dino?
February 14, 20196 yr 2 hours ago, Timmy said: Vaspitavao ga Dino? Ipak, Rađa je u jednoj situaciji instiktivno reagovao na provokaciju i to je bilo "doviđenja" za njega i Subotića. "Toliko smo se povezali ljudski da smo oboje zbog toga dobili nogu iz kluba. Nakon zadnje utakmice prvenstva pred plej-of na izlasku iz dvorane njega napadne neki lik i počne da ga vređa. Ja onako pod adrenalinon ga uhvatim za vrat. Lik me pljune i akcija reakcija posaljem ja lepo njega na spavanje. Naravno, da je to bio sin od gazde i da smo obojica bez obzira na osvojeno prvenstvo dobili 'nogu'. To me je odvelo u Zadar, ali o tome za koji dan. Ovoga sam nakon par godina nazvao i izvinio se, jer šakama nije način rješavanja problema. Kume, bilo nam je lepo, a i još je", zaključio je Rađa.
February 15, 20196 yr On 13.2.2019. at 20:47, Mark Rothko said: PAO - Olimpijakos u polufinalu grčkog kupa prekinuto jer igrači Olimpijakosa nisu hteli da izađu na teren na početak drugog poluvremena nezadovoljni suđenjem. Prvo poluvreme završeno 40-25 za PAO. Svašta se dešavalo, ima ponešto na ovom nalogu... Rekose da nece vise igrati dokle god ne sude strane sudije. A u ligi, ova trojica Cirkus
February 15, 20196 yr kakva napadačka klinika Joventuta u 1/4 protiv Baskonie što Todorović ne igra u nekom boljem timu?
February 15, 20196 yr Koliko je Marselinjo propao, u nekoj naprednoj statistici bi bio u beskonacnom minusu, ne postoji pogresna stvar koju nije uradio. Laprovitola bi igrao u NBA da ima jos 10 cm i 10 kg. Edited February 15, 20196 yr by Malvo