Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Jbt kakvu pracku ima ovaj Jutof, kako taj nije ostao u nba nije mi jasno...

Posted

Još igraju bez tri glavna igrača.[emoji23]

Posted

Groblje živi od učinka tri igrača, Zagorca, Lendejla i Nikolića. Sani je igrač manje na terenu.

Posted

Unikaha razvalila Skajlajnerse 27 razlike 91:64, Lesor 8 poena i 4 skoka, u porazu Trenta od Asvela Jovanović 12 poena , 4 skoka i 1 asistencija, Radičević 11 poena, 5 asistencija 2 skoka i 2 krađe ali i 3 izgubljene lopte od kojih jedna u prelomnim momentima meča.

Posted

Mornar pred pobedom. Luković kao Olajuwon, preplašio ih je sve.

btw, đe su Pavićevići?

• 2 weeks later...
Posted

Gura, udara, štipa.

Nije ni čudo kada se zna ko mu je onomad bio trener.

Posted

Izgubi Robija. :fantom: Gaze ga polako ali sigurno, novi trendovi koji su sve vidljiviji i u evropskoj košarci. Prošle sezone se videlo da i lepršavom igrom se može takođe da stigne do trofeja, ne samo ako imaš 12 nabildovanih robota u ekipi. Prethodno se to videlo i na EP.

Posted

prestani kenjati, molim te.

Posted (edited)

...

Edited by MiddleClass
Posted
23 hours ago, booyaka said:

Izgubi Robija. :fantom: Gaze ga polako ali sigurno, novi trendovi koji su sve vidljiviji i u evropskoj košarci. Prošle sezone se videlo da i lepršavom igrom se može takođe da stigne do trofeja, ne samo ako imaš 12 nabildovanih robota u ekipi. Prethodno se to videlo i na EP.

Jebi ga i druge ekipe imaju malo vece budzete :)

• 2 weeks later...
Posted

Onaj drugi celavi Sasa napustio Kubanj, ekipu preuzima niko drugi do Vlad Jovanovic, nek mu je sa srecom.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Onaj drugi celavi Sasa napustio Kubanj, ekipu preuzima niko drugi do Vlad Jovanovic, nek mu je sa srecom.

jadan kubanj

Posted (edited)

Mislim da je on postavljen privremeno, kao u par situacija što je Tomić vodio Olimpijakos. Što se Saše Obradovića tiče, sumnjivo mi je što im je dao otkaz usred sezone, spominje se potencijalni EL angažman.

Edited by booyaka