Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

:O

Uuuuuuuu sjajni brojevi

Oduvek mi je bio gotivan kao igrac

Sjajan pregled igre i asistencije

Ja bih vise voleo njega da vidim na pripremama reprezentacije nego Vasu

I h8 f*ckin' Tapatalk >.

Posted

u pravu je zoc.kakva glupa odluka bogdanovica da faulira grendzera.4.faul.mozak iskljuc

Posted

dixon i ertel.obradovic ne moze da nadje ozbiljnog pleja dve godine.neverovatno!

Posted

Sarica u neizvesnim zavrsnicama treba drzati na klupi. Nadam se da ce Efes sledece godine ostaviti prostora Brownu da igra 30 minuta po mecu.

Posted

Mislim da nema nista ni ove godine od evroligaske titule za turske timove, previse tu ima rupa i u Efesu i u Feneru. Jebace ih Spanjolci, CSKA i opet neunistivi Olimpijakos.

Posted

Rano je jos za takve price, ni Spanci uopste ne briljiraju, ni Oly nije bas spektakularan, a CSKA je uklet. 

Posted

Slazem se samo za CSKA dok ce ostali podici formu kako sezona bude odmicala, to je definitivno. Videcemo, ja prognoziram da Turci nece ni videti fajnal for.

Posted

Pa da, ali isto tako i Turci mogu da podignu formu :) bice zanimljiva EL, prvi put posle nekoliko godina nema jasno izdefinisanih favorita koji ce doci do finala (i tamo biti zajebani od strane Spanulisa). Ima jedno 6-7 ekipa koje su tu negde po kvalitetu, pitanje je samo kojima ce da skljocne u pravom trenutku.

Posted

Kakav divan spanski derbi, klasicno prskanje za sad. Valjda ce izdrzati u ovom tempu pa da bude stoka razlika na kraju.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

Real je najodvratnija ekipa na svetu. Jedino sto je odvratnije od njih su spanske sudije.

Edited by harper
Posted

Tejlor kao da se nagutao nekih droga, promasi zicer, pa unaokolo hoda, trepce i zvace zvaku, pa promasi bacanje, pa unaokolo hoda, trepce i zvace zvaku, pa napravi namernu, pa unaokolo hoda, trepce i zvace zvaku, lik je pogubljen 100%

Posted

Bogdan sa pola za pobedu

Posted

skok sut, rutinski.