goofs Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Situacija je smesna, ali promena rezultata na semaforu ume da kasni po par sekundi, pogotovo ako se tehnicar za stolom zbunio i hteo da pise domacima trojku, a sudija pokazao dvojku. Sasvim dovoljno da istekne ovih 7-8 sekundi.
harper lee Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 da pogledaju snimak odmah nakon kosa. Pa, ovaj sudija koji je bio iza sutera je odmah pokazao da je sut za dva poena, nije on kriv sto su ovi racunali onoliko koliko im je trebalo. Na kraju su im ucinili uslugu i za svaki slucaj proverili na snimku. Ovo je bio brainfart kompletne ekipe i klupe. Jedino mi je ovaj sudija s druge strane terena sumnjiv, izgleda da je on pokazao da je sut za tri i mozda ih je on zajebao. Sudija koji je bio tu pored aut linije i ispred nosa obe klupe odmah je pokazao da je sut za dva.
Zli Gli Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 I ja mislim da je ovaj dalji sudija sjebao, vrlo verovatno je da je on pokazao da je trojka bila. Kako god, jako smesna i glupa situacija.
clever bastard Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Luka Doncic Rispekt i za Lasa sto mu je dao ovoliku minutazu i slobodu.
Zli Gli Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 (edited) Ja singlirao Bilbao za 5000 din keca po kvoti 3.21, mali mi se usro u zivot jer je bukvalno iscupao ovu pobedu. Mada ni on ne bi bio dovoljan da posle recimo 68:65 za Bilbao domaci nisu odigrali u stilu Zvezde protiv Strazbura, raspali se i ukenjali najstrasnije. Real jako los, mislim da nista nece uzeti ove sezone, iako tipujem da ce proci dalje u Evroligi ali to je sve. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Edited November 30, 2015 by Zli Gli
Have_Fun Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Prati li neko Miljenovica?Sta se dogadja s njim?Kakve partije pruza?
BarryWhite Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 (edited) Nisam nesto pratio pa sad procitah na twitteru da Valensija ove sezone ima skor 21-0. Jeste da ne igraju EL ali stvarno impresivan skor za jedan tim koji igra ACB ligu i EC. Edited December 20, 2015 by BarryWhite
Далибор Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Prati li neko Miljenovica? Sta se dogadja s njim? Kakve partije pruza? http://www.acb.com/stspartidojug.php?cod_jugador=FPU&cod_competicion=LACB&cod_edicion=60
Zli Gli Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 (edited) Ala igraci ne jebu Sasu Obradovica ni 2%, strasno. Na +1 pred kraj za njih protiv Hagena, nakon sto je trazio tajmaut kad su primili trojku, kaze igracima "guys, don't rush", blablabla, crta akcije, sve u fazonu polako, imamo napad i prednost... i neki majstor posle 7-8 sekundi uzaludnog tackanja lopte pripali trojku sa 8 metara i promasi. Sad gube 1, vrlo je moguce da ce izgubiti. Ipak su okrenuli, +4 na 30 sekundi do kraja :D Edited December 22, 2015 by Zli Gli
Lord Stef Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Efes- Fener na SK1 Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
bradilko Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 ajmo fener!! al ovaj mali plej dixon ali iz karsijake sto je dosao..uff
BarryWhite Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 Prati li neko Miljenovica? Sta se dogadja s njim? Kakve partije pruza? Misko se hvalio juce na twitteru da je MVP poslednjeg kola u ACB ligi: 24 poena, 4 asistencije, 4 ukradene i 3 skoka u pobedi 81-76 protiv Tenerifa
Recommended Posts