kralj Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Mnogo loše izgleda Fener. Čini mi se da se previše uzdaju u Dixonovih prethodnih 6 meseci karijere, a u odbrani se tek sad vidi kakav je Bjelica zver. Plus se Kalinari epski raspada. Kao da su nekog gledaoca skinuli pre utakmice. Sent from my iPhone using Tapatalk
goofs Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Dixon igra ono sto je prosle godine igrao Gaudlok. Ako nece da menjaju koncept igre mogli su i da ostave malog, isti djavo.
Segundo Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Mislim da nije bilo trika da ga zadrže. Prvo je pokušao da se dokopa NBA, a na kraju potpisao za neke Kineze za 2 miliona po sezoni. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
pbg12345 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) ne znam gde bih stavio sad vidim na sajtu evrolige da je macvan polomio ruku Edited November 9, 2015 by pbg12345
Timmy Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Na reprezentaciju, vratiće se Milan u istu :)
levi Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Kako je čovek promašio zakucavanje za produžetak, Hapoel - Crveni Oktobar :D Ovaj rad otprilike, dok se ne pojavi snimak https://www.youtube.com/watch?v=GfjMWA03bQQ&feature=youtu.be&t=95
harper lee Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 bog. Ali ostali igraci CSKA. Sistem - opet ovaj ludak. Fridzon je valjda krenuo nazad cim je Teo pustio loptu.
Zli Gli Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Ne znam gde da metnem pa ajde ovde: https://www.youtube.com/watch?v=EGAhb0X1AU8 Jel video neko nekad gluplji tim od Ritasa juce? Likovi gube 96:99, bradonja sutira i daje kos, sudije su valjda nesto pokazale, pretpostavljam dvojku iako je na snimku jako napeto da li je cepao ili ne ali nije ni bitno, sudije odlucuju. I onda majstori brane napad 10 sekundi i raduju se produzetku a gosti se raduju pobedi, sto se posle pregledanja snimka pokazalo kao ispravno. Naravno, igrao sam keca uzivo, i to dva puta po kvotama 2 i kasnije 3.9, cekao ih za lepe pare, odgovarala mi je i pobeda posle produzetka... ali kurac, niko od igraca i trenera i ljudi iz strucnog staba nije skontao da treba da prave faul odmah. Kakvi jebeni majmuni, nevera.
harper lee Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 A sta rade sudije? A sta bi trebalo da urade?
Recommended Posts