Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

Mnogo loše izgleda Fener. Čini mi se da se previše uzdaju u Dixonovih prethodnih 6 meseci karijere, a u odbrani se tek sad vidi kakav je Bjelica zver.

Plus se Kalinari epski raspada. Kao da su nekog gledaoca skinuli pre utakmice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 3.7k
  • Views 337.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Jel rekao Ataman novinarima da poglrdaju tabelu Evrolige i sve ce im biti jasno?

• Delija67
    Delija67

U Bosni Igokea pobedila sve utakmice regularnog dela i podnela inicijativu da im se dodeli titula bez dodatnog smaranja sa final 4 u cemu su ih podrzali Borac i Spurs. Naravno, kosarkaski savez nije h

Posted Images

Dixon igra ono sto je prosle godine igrao Gaudlok. Ako nece da menjaju koncept igre mogli su i da ostave malog, isti djavo.

Mislim da nije bilo trika da ga zadrže. Prvo je pokušao da se dokopa NBA, a na kraju potpisao za neke Kineze za 2 miliona po sezoni.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

ne znam gde bih stavio

sad vidim na sajtu evrolige da je macvan polomio ruku

Edited by pbg12345

Na reprezentaciju, vratiće se Milan u istu :)

alba razbila karijev bajern

• 2 weeks later...

bog.

jos da nije snimak radjen digitronom

bog.

Ali ostali igraci CSKA. :lolol: Sistem - opet ovaj ludak. Fridzon je valjda krenuo nazad cim je Teo pustio loptu.

Ne znam gde da metnem pa ajde ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=EGAhb0X1AU8

Jel video neko nekad gluplji tim od Ritasa juce? Likovi gube 96:99, bradonja sutira i daje kos, sudije su valjda nesto pokazale, pretpostavljam dvojku iako je na snimku jako napeto da li je cepao ili ne ali nije ni bitno, sudije odlucuju. I onda majstori brane napad 10 sekundi i raduju se produzetku a gosti se raduju pobedi, sto se posle pregledanja snimka pokazalo kao ispravno. Naravno, igrao sam keca uzivo, i to dva puta po kvotama 2 i kasnije 3.9, cekao ih za lepe pare, odgovarala mi je i pobeda posle produzetka... ali kurac, niko od igraca i trenera i ljudi iz strucnog staba nije skontao da treba da prave faul odmah. Kakvi jebeni majmuni, nevera.

A sta rade sudije?

A sta rade sudije?

A sta bi trebalo da urade?