goofs Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Mozda KKP :D Hvala na pojasnjenju. Ko ima jos u Rusiji da valja? Sto se tice Turske bruka ako ne daju sampionu. Zasluzili ljudi onoliko.. Ta peta ce u Nemacku (ne sme EL da bira izmedju Berlina i Minhena), osim ako Jevreji ne plate bogato :) Jos veća bruka ako bi otišla Galatasaraju, posle svih sranja ove sezone.
pbg12345 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Nije previše WC, sličan raspored kao prošle godine. Mislim da je samo Litvanija izgubila mesto i to na račun Francuza. Pored toga ostaje da se vidi gde će ta peta divlja karta da ode. Četiri WC po najavi EL bi trebale otići u: - Nemačku; Brose prvak ima garantovanu EL, pa će WC dobiti ili Bayern ili Alba - Francusku; Limoges prvak ima garantovanu EL, pa će WC dobiti još jedan tim, Strasbourg po plasmanu u finale PO, ali je to pitanje - Tursku; FB i Efes imaju A licencu, još jedan tim će igrati u EL. Pinar Karsiyaka ili Darussafaka ili Galatasaray - Rusiju: CSKA i Khimki su već u EL i zbog toga što je Khimki osvojio i B i C licencu, još jedan ruski tim će u EL, pitanje koji... - I onda ostaje pitanje ko će dobiti zadnju, pošto je ona namenjenja za Engleze, koji je neće dobiti. Možda onaj koji otpadne između Albe i Bayerna, možda Hapoel Jerusalem, možda LRitas, možda ali teško peti španski tim. meni samo nije jasno kako se rusi godinama ne mogu izboriti za vise od dva sigurna mesta. a zasluzuju odavno sva cetiri
Кристофер Лумумбо Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 zeljo uzima igraca od :misko: izgleda, shvata da ovako ne ide i da ne moze da osvoji evroligu ako je u sukobu sa :misko:
pbg12345 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Nije previše WC, sličan raspored kao prošle godine. Mislim da je samo Litvanija izgubila mesto i to na račun Francuza. Pored toga ostaje da se vidi gde će ta peta divlja karta da ode. Četiri WC po najavi EL bi trebale otići u: - Nemačku; Brose prvak ima garantovanu EL, pa će WC dobiti ili Bayern ili Alba - Francusku; Limoges prvak ima garantovanu EL, pa će WC dobiti još jedan tim, Strasbourg po plasmanu u finale PO, ali je to pitanje - Tursku; FB i Efes imaju A licencu, još jedan tim će igrati u EL. Pinar Karsiyaka ili Darussafaka ili Galatasaray - Rusiju: CSKA i Khimki su već u EL i zbog toga što je Khimki osvojio i B i C licencu, još jedan ruski tim će u EL, pitanje koji... - I onda ostaje pitanje ko će dobiti zadnju, pošto je ona namenjenja za Engleze, koji je neće dobiti. Možda onaj koji otpadne između Albe i Bayerna, možda Hapoel Jerusalem, možda LRitas, možda ali teško peti španski tim. sad ponovo gledam ovo sta si napisao i onu rang listu. ako bude ovako zvezda je 99% u cetvrtom sesiru
goofs Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 zeljo uzima igraca od :misko: izgleda, shvata da ovako ne ide i da ne moze da osvoji evroligu ako je u sukobu sa :misko: Sta, koga je uzeo?
goofs Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Koliko ce uticati na Fener to sto je Ulker zapusio slavinu? Meni deluje kao da ce Zeljo da gradi ekipu oko Bogdana, na spoljnim pozicijama sigurno ostaju jos samo Sipahi i Preldzic, ostali tutanj. Treba im jedan masan centar, mada ne znam sta ce da rade ako Bjelica ode u NBA, ode pola mozga ekipe.
Кристофер Лумумбо Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 pa sigurno ce dosta uticati, videcemo sta ce biti. treba zeljo da prestane da se zajebava i da ode u nba.
Giggsy Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Mislim da nece uopste, jer se pojavljuje novi sponzor, ali videcemo...
pbg12345 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 a sto zeljo? :) nikad nisam cuo da ga neko tako zove za nba se slazem, deluje da mu ponestaje motivacije u evropi
Nemanja Posrbica Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 sad ponovo gledam ovo sta si napisao i onu rang listu. ako bude ovako zvezda je 99% u cetvrtom sesiru Tako bi trebalo biti. Mi smo 19. na listi ULEB-a. Od još nepotvređnih ispred nas su Lokomotiva, UNICS, Alba, Valencia i Galatasaray. Najverovatnije je da jedni Rusi ispadaju, vrlo verovatno neće dati petom Španskom timu (Valencia) WC i onda ostaje da se nadamo da ili Alba ili Galatasaray neće dobiti WC, što je prilično realno, makar u slučaju Galatasaraya. Ali dok ULEB ne donese odluku, sve je po principu "verovatno". Uostalom, sa pobedom više bili bi ispred Armanija i sada bi bili "sigurni". Ne mislim da Rusi zaslužuju više od tri koliko već godinama redovno dobijaju (često kroz kvalifikacije). Problem je što kod njih redovno tim koji igra u EC je bolji od dva tima iz EL.
Ratamahatta Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Tako je i prosle godine pred zreb projektovano da budemo u cetvrtom, i onda su dan pred zreb ugurali Niznji u cetvrti, a nas u peti. A onda su top 16 igrale 15 ekipa iz prva 4 sesira i jos neko.
Recommended Posts