Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

tomic izgleda kao krizanac petra popovica i misanovica trenutno.

steta sto unikaha nije prosla, imali bismo bolju seriju

Posted

Ajon pored mrtvog Tomica izgleda kao Hakim licno. Tomic najgori ubedljivo u ova dva meca, bas je sisica raspala.

stavio si pare na barsu :d
Posted (edited)

ovi magarci vec sad igraju ???? ja ih vec isplanirao za vecernji program :(

edit - doduse, vidim da ne propustam nesto bitno

Edited by SNARC
Posted

Jel Cedeviti nešto remeti titula Karsiake i finale u Italiji, jel i dalje taj sistem?

Posted

stavio si pare na barsu :D

Hiljadu dindzi, iako sam znao da cu baciti bezveze ali mi je tako zanimljivije pracenje. Sad cu dosta jace na Bajern protiv Brosea, tu vec postoje realne sanse da dodje dvojka.

Posted

Hiljadu dindzi, iako sam znao da cu baciti bezveze ali mi je tako zanimljivije pracenje. Sad cu dosta jace na Bajern protiv Brosea, tu vec postoje realne sanse da dodje dvojka.

postoji. gledo sam malo prve dve utakmice, više mi se svideo brose. ipak, ta je tekma baš 50/50.

Posted

Jel Cedeviti nešto remeti titula Karsiake i finale u Italiji, jel i dalje taj sistem?

Ako prvak Turske ima mesto u EL onda remeti. Ali pre mislim da oni nemaju sigurnu EL kao prvak. Bilo bi dobro da neko upuceniji odgovori.

Posted

nema nikakav uticaj. Poznato je 17 ucesnika, jos dva su prvaci njemacke i italije i bice podijeljeno 5 divljih karti.

Posted

Premnogo WCa, bas su preterali. Cek, jel igra Karsiaka EL, ne igra?

Posted

jos ne. Bilo je 4 wc, ali je himki usao preko b licence i mjesto osvajaca evrokupa pretvoreno u 5.

Posted

Darusafaka ce pre u EL nego Karsiyaka po svemu sudeci, ali videcemo...

Posted (edited)

Nije previše WC, sličan raspored kao prošle godine. Mislim da je samo Litvanija izgubila mesto i to na račun Francuza. Pored toga ostaje da se vidi gde će ta peta divlja karta da ode. Četiri WC po najavi EL bi trebale otići u:

- Nemačku; Brose prvak ima garantovanu EL, pa će WC dobiti ili Bayern ili Alba

- Francusku; Limoges prvak ima garantovanu EL, pa će WC dobiti još jedan tim, Strasbourg po plasmanu u finale PO, ali je to pitanje

- Tursku; FB i Efes imaju A licencu, još jedan tim će igrati u EL. Pinar Karsiyaka ili Darussafaka ili Galatasaray

- Rusiju: CSKA i Khimki su već u EL i zbog toga što je Khimki osvojio i B i C licencu, još jedan ruski tim će u EL, pitanje koji...

- I onda ostaje pitanje ko će dobiti zadnju, pošto je ona namenjenja za Engleze, koji je neće dobiti. Možda onaj koji otpadne između Albe i Bayerna, možda Hapoel Jerusalem, možda LRitas, možda ali teško peti španski tim.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted (edited)

Mozda KKP :D  Hvala na pojasnjenju. Ko ima jos u Rusiji da valja? Sto se tice Turske bruka ako ne daju sampionu. Zasluzili ljudi onoliko.. Ta peta ce u Nemacku (ne sme EL da bira izmedju Berlina i Minhena), osim ako Jevreji ne plate bogato :)

Edited by Timmy
Posted (edited)

Pa, pozvao vas je Bartomeu da se prijavite za WC. Elem, isto kao i ti, mislim da će ta peta ili ići Nemcima ili će otići u Izrael.

edit. Ne znam ko će iz Rusije. Lokomotiva i UNICS su do sada bili najjači timovi nakon CSKA i Khimkija. NN se najverovatnije finansijski neće trkati za EL.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Nemamo mi sansi. Em Silobad ne ume da popuni tu prijavu, em namamo nesto mnogo argumenata u nasu korist. U ovom trenutku je EC prava mera za KKP.