June 12, 20159 yr Da, ako je isti igrač može da se tumači i kao produžen faul i da to bude samo namerna. A može i kao dva faula.
June 14, 20159 yr ubiše krleta, ode mu koleno. izvoze ga sa terena, publika mu maše i pokazuje srednji prst, on im otpozdravlja.
June 16, 20159 yr Da da, navlace sudije opasno za Karsijaku, ali onaj pretposlednji napad Efesa je bio horor. Na -2 i 20 sec do kraja, Karsijaka izvodi aut ispod kosa, bacaju u ruke Efesovim igracima, ovi idu u neku sumanutu kontru umesto da drze loptu, promasuju i primaju trojku. Produzetak, Lazme 1/2 sa penala.
June 16, 20159 yr Da l' je zgazio ovde ili ostao na prstima?Meni je izgledalo da je ostao u terenu? Koji je rezultat u seriji?
June 16, 20159 yr Meni je izgledalo da je ostao u terenu? Koji je rezultat u seriji? 3-1 za Karšijaku
June 17, 20159 yr Radnicki iz Eilata izbacio Makabi Vodili 9-10 razlike u cetvrtoj,ali ih Makabi stigao,zatim usledila penal zavrsnica.Poslednji napad za Makabi na -3 i uzasan sut za izjednacenje (pre bih rekao neko bacanje lopte sa ramena ),mislim da je bio Pargo ali nisam siguran