June 12, 201510 yr Da, ako je isti igrač može da se tumači i kao produžen faul i da to bude samo namerna. A može i kao dva faula.
June 14, 201510 yr ubiše krleta, ode mu koleno. izvoze ga sa terena, publika mu maše i pokazuje srednji prst, on im otpozdravlja.
June 16, 201510 yr Da da, navlace sudije opasno za Karsijaku, ali onaj pretposlednji napad Efesa je bio horor. Na -2 i 20 sec do kraja, Karsijaka izvodi aut ispod kosa, bacaju u ruke Efesovim igracima, ovi idu u neku sumanutu kontru umesto da drze loptu, promasuju i primaju trojku. Produzetak, Lazme 1/2 sa penala.
June 16, 201510 yr Da l' je zgazio ovde ili ostao na prstima?Meni je izgledalo da je ostao u terenu? Koji je rezultat u seriji?
June 16, 201510 yr Meni je izgledalo da je ostao u terenu? Koji je rezultat u seriji? 3-1 za Karšijaku
June 17, 201510 yr Radnicki iz Eilata izbacio Makabi Vodili 9-10 razlike u cetvrtoj,ali ih Makabi stigao,zatim usledila penal zavrsnica.Poslednji napad za Makabi na -3 i uzasan sut za izjednacenje (pre bih rekao neko bacanje lopte sa ramena ),mislim da je bio Pargo ali nisam siguran
June 18, 201510 yr Kažu da minimamba odlazi iz Fenera, neće ga Robija više, najveća štetočina u ligi.