Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Odlican Lucic veceras.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

Smara Edinovo smejanje svaki put kad Harangody ubaci nesto

Posted

Tragedija koliko guraju ovaj real najogavnija ekipa godinama

Posted

Tragedija koliko guraju ovaj real najogavnija ekipa godinama

na momente delovalo bas kao brutalna pljacka sta su im sve dozvolili

Posted

Martinezu svirali tri lične u suštini u jednom posedu. Faul na prvom koraku, pa nesportski faul zbog produženog kontakta (ovo još nisam video da je nekad svirano, znači i faul i pa drugi nesportski faul za jedan potez) i onda tehničku. Real ubacio 4 bacanja i trojku iz sledećeg poseda. 

Posted

Ja mislim da treba češće suditi to po dva faula kad oni to realno i budu. Tipa krene čovek na ulaz, naprave faul nad njim, ali on ipak prodje i u dvokoraku ga ponovo još jače faulira isti igrač (ili neki drugi nebitno). Ne znam zašto se tu uvek ne svira po dva faula.

Nisam gledao ovu tekmu, pišem generalno o tim situacija kad se naprave po dva uzastopna faula.

Posted

Ja mislim da treba češće suditi to po dva faula kad oni to realno i budu. Tipa krene čovek na ulaz, naprave faul nad njim, ali on ipak prodje i u dvokoraku ga ponovo još jače faulira isti igrač (ili neki drugi nebitno). Ne znam zašto se tu uvek ne svira po dva faula.

Nisam gledao ovu tekmu, pišem generalno o tim situacija kad se naprave po dva uzastopna faula.

zbog pravila 2+1 napadac nastavlja kretnju ka kosu, normalno je da i defanzivac nastavi da igra. sta treba, da ga pusti da polozi? 

Posted

Pa ne treba da ga pusti, ali treba da mu se svira i taj drugi faul ako ga napravi. Jer ga je napravio. Razlog jednostavan.

Posted

Pa ne treba da ga pusti, ali treba da mu se svira i taj drugi faul ako ga napravi. Jer ga je napravio. Razlog jednostavan.

da li se onda izvode dva dodatna bacanja ako se postigne koš a oba faula su bila suđena pri šutu?

možda preterujem, ali onda bi trebalo suditi faul dvojici igrača ako ga istovremeno naprave. znaš one situacije kada odbrambeni igrači okruže napadača pa se ne zna ko gde udara. 

Posted

Treba suditi faul dvojici ako ga obojica fauliraju, tako je po pravilima. Samo što se to pravilo negde izgubi usput, pa posle provibnog faula odbrana dobija gratis faulove sve dok napadač mrda

Posted (edited)

nisam znao za to pravilo. odnosno, to je generalno pravilo a mislio sam da postoji izuzetak. 

kada ste poslednji put videli da je suđen faul dvojici igrača?

Edited by pacey defender
Posted

Ja pricam kako mislim da bi trebalo, a ne kako je trenutno, pa mi to tvoje nije argument. Ako dvojica fauliraju, dvojici suditi faul. Ja nemam dilemu.

Posted (edited)

ma ok, ovde sam se izblamirao nepoznavanjem pravila. 

nego, šta ćemo sa dva uzastopna faula pri šutu? na primer, krene dallo na kucanje. prvo ga miličić gurne telom. sudija sudi faul.

međutim, dallo zver skače ka košu i kreće na kucanje. miličić (onaj drugi, ili prvi, svejedno) dolazi i pokušava da izblokira , međutim pravi faul dok ga dallo posterizuje. 

dva dodatna bacanja?

Edited by pacey defender
Posted

ali to se već lako rešava, svira se faul i ako postoji produženi kontakt onda se UMESTO tog faula svira nesportska, a ovde imamo da je sviran i običan faul i nesportska istom igraču