Zli Gli Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Da, inace jako cesto pisem ovde :D Strasno je bilo danas, ovaj drugi mec mnogo gori jer Real mrzim iz dubine duse. Alkohol sam mnogo smanjio pre 2-3 godine, sad skoro nikad nista i svakako ne zbog kladjenja, oguglao.
levi Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) Sasari prokockava 3-1 u polufinalu Neviđena glupost best of 7 <_< Produžetak 7. utakmice, ne može jače Edited June 10, 2015 by levi
Goranz Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Kakav genijalan potez... uhvatiš loptu ispod koša nakon promašenog bacanja, otrčiš skoro do trojke i opališ fadeaway dok vreme ističe. Srećom pa ima saigrača koji se setio da proba da šutne iz reketa.
Moća Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Ali kako igraju obe ekipe sou. I jedni i drugi stoje oko trojke i onda jedan igrac igra 1 na 1. Logan krenuo da pogadja.
Malvo Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ali kako su carski branili ono poslednje bacanje - prvo se namestili kao babe, onda niko da ugrabi loptu ala delavedova, da bi semjuels maltene pustio čoveka da mu neometano ode na polaganje na -2 i sekund pre kraja. herojska pobeda, svaka im čast.
Goranz Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Bilo bi zanimljivo videti igrača kao što je Dajson u Srbiji... Timmy bi ga ubio još na zagrevanju. Kakav diletantski pristup trenera Armanija, dva igrača koja su ih držali u igri (Samjuels i Ragland) su bili totalno odsečeni u poslednjih desetak minuta meča, a sve napade završavali Heket i Đentile.
Malvo Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 kakva je ovaj ertel pizdica, verujem da duda proklinje dan kad ga je doveo. celu utakmicu mu skidaju lopte, teraju ga na izgubljene, promašuje zicere, da bi na kraju pri vođstvu efesa od tri poena propustio i da sačuva diksona i da na vreme napravi faul pre nego što šutne za tri (naravno, ovaj šutnuo i pogodio), da bi se pri izvođenju, kao i nekoliko puta do tada, izmakao i stao kao baba taman da protivnik može da je preseče ili da mu je otme iz ruku. krle na kraju opravdano ispizdeo, tukli ga ceo meč, a na kraju nisu svirali faul pri poslednjem šutu. karšijaka je el ekipa, a dikson je jebač, nisu mogli nikako da ga brane celu utakmicu, kad je on u igri, karšijaka vodi.
theanswer Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 (edited) Pomislio sam da će Krstić stolicom da nabode sudiju. Realno je 1:1 posle dve utakmice, bilo bi nezasluženo da neko vodi 2:0 Jbt, cele sezone ne može niko da odbrani Rejesa Edited June 11, 2015 by theanswer
Malvo Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 ovo mu samo prelilo čašu, prvu mu svirana obostrana kad ga ona sirovina nabola pesnicom u stomak, pa nije svirana namerna kad ga u drugom opalio po faci, i na kraju ni faul na onom šutu. mislim, jeste da se ono retko svira kod zadnjeg šuta, ali opet... još ga i duda napušio dok se jednom svađao sa onom budalom.
Lord Stef Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Rejes igra jebacku sezonu, na stranu sto je ogavan lik. Sa druge strane Rodrigez se raspada zadnjih par meseci. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
theanswer Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Rejes igra jebacku sezonu, na stranu sto je ogavan lik. Sa druge strane Rodrigez se raspada zadnjih par meseci. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Probudio se Rodrigez malo u drugom poluvremenu protiv Valensije, da nije njega bilo i Rejesa bilo bi gotovo.
Lord Stef Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Jeste, kako sam ga ocrnio on vezao 6 poena :D Cini mi se da je od 1/4 finala Evrolige poceo da pada, od tad je Ljulj uglavnom bio prvi plej. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Calavera Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Probudio se Rodrigez malo u drugom poluvremenu protiv Valensije, da nije njega bilo i Rejesa bilo bi gotovo. Meni se sinoc ucinilo da se probudio odmah nakon nekog pickaranja s Nedarom, do tad bio neprepoznatljiv.
Recommended Posts