Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

:lol: previd da je efes bio na f4 je stvarno brukanje. Bolje zbog neznanja da više nikad ne pratim i ne pišem o košarci.

Prvi put je klub bio na f4. Jel sad ok, nisam se opet obrukao?

brukas se zato sto kao krunski argument u raspravi uzimas netacnu tvrdnju. previd je potpuno nebitan sam po sebi, nisi ti obavezan da poznajes istoriju turskih nastupa na f4 evrolige.

a to koji je put klub na f4 je potpuno nerelevantno za raspravu. da si se potrudio makar malo i procitao sta su diskutanti pisali, znao bi to.

Posted

Ja mislim da je relevantno da li klub ima jaku istoriju i kredibilitet ili je vazda bio divlji klub koji nikad nije imao neke rezultate. Mnogo je lakse doci u neki Makabi, Real ili Pao i sa istom lovom praviti rezultate nego sa nekim Fenerom, Ritasom ili Pamesom.

Posted

Kako je usrala Karsijaka vise puta, jezivo je kako su ispustili ovu pobedu. Naravno, ja igrao uzivo dvojku za 2500 po kvoti 3.15 i poduvao s njima. Imali kontru na 90:89 u zadnjem minutu i neki od crnaca opusteno izgubio loptu a onda trojka Efesa. 

Posted

Malo su  pogurali Efes sad na kraju. Svejedno, dobro je dok pobeđuje košarkaški klub, a ne sekcije fudbaskih

Posted (edited)

Kako je usrala Karsijaka vise puta, jezivo je kako su ispustili ovu pobedu. Naravno, ja igrao uzivo dvojku za 2500 po kvoti 3.15 i poduvao s njima. Imali kontru na 90:89 u zadnjem minutu i neki od crnaca opusteno izgubio loptu a onda trojka Efesa. 

i na kraju regularnog dela su imali napad za pobedu.

Edited by Takeshi
Posted

Koji faul u napadu su oprostili Šariću a Kovačić dominira kaže "teško je očekivati da će da sude u ovakvom trenutku". Na sekund do kraja i plus 3 za efes, kaže "nisu iz Karšijake ni probali da priđu da naprave faul"

Posted

Kovacic je debil, nevezano za taj nedosudjeni faul u napadu Sarica. Nego, sta se desilo to na Pamesa - Real na kraju, izbacilo 91:88 pa valjda ponistena trojka i 88:88, produzetak. Cekam 16400 keca, izgleda da i tu padam na produzetak, cenim da je isteklo vreme pre tog suta..

Posted

Jeste isteklo, ide produzetak.

Posted

Sudije su na ovom meču svirale bukvalno sve. Hvala im, igrao sam plus poene. Odlična utakmica, šteta što je isteklo vreme za onaj šut. Režiser španski dominira, snimao survivor u šumama Amazona dabogda.

Posted

vives nije ovoliko trojki dao u dosadasnjoj karijeri ukupno

Posted (edited)

kakav koš ljulja sunce ti. krosover, nedara po burek, trojka, još mislim i faul da je bio

Edited by theanswer
Posted

Šabanoti, ne mogu više pratiti sportske(košarkaške) topike od kad  radiš u kladionici.

Sve vrvi od kvota, keceva, koeficijenata, padanja, prolaza.

Osjećam se ko kad liječenom alkoholičaru mašeš bocom rakije ispred face.