Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Mislim da precenjujes Krleta u ovim godinama

Najjaci centarski tandem u Evropi sledece godine ce imati Metalac :Milicic&Milicic

Posted

Mislim da precenjujes Krleta u ovim godinama

Najjaci centarski tandem u Evropi sledece godine ce imati Metalac :Milicic&Milicic

Mislim da je pokazao u drugom delu ove sezone da jos uvek nije za staro gvozdje. Kako je samo unistio centarsku liniju Reala...

Daleko je on od igraca koji je bio, ali je i dalje napadacki u top3 centra u Evropi. Sto govori i o tome koliko je tragicna konkurencija na centarskoj poziciji

Posted

Krstic se neprecenjuje. Pokazace se to u naredne 2 sezone.

Posted

Mislim pre svega na povrede,a ne na njegov igracki kvlitet

Posted

stoji sve ovo sto ikar pise za fener. a bilo je jasno jos u prvom delu sezone. mada su ljudi mahom verovali u cudotvorstvo obradovica, a nedostatak adekvatnog centra pravdali modernim tendencijama u kosarci. sto je najgore, oni su slicne probleme imali i prosle sezone i toliki novac potrosili, a nisu resili osnovne pozicije.

dve prilicno lose sezone za njih, sumnjam da ce obradovic dobiti i trecu sansu, posebno posle izlaska ulkera iz kluba

pokušaj da ovo ne shvatiš na taj način da pišem ovo zato što je obradović trener a ne neki xxx xxxxxx. ljudi su igrali final 4 evrolige. šta znači ovaj deo oko modernih tendencija? timovi su pokazali da bez klasične™ petice može da se osvoje neka takmičenja poput evrolige i nba lige. 

Posted

nije obradovic bio bez klasicne petice, vec te petice nisu dovoljno dobri igraci. isto vazi i za pleja. na kraju sezone, u kljucnim tekmama, mahmutoglu igra bitne minute.

Posted

razlika izmedju veselija i tih neklasicnih™ petica, sto su ti drugi jaki ko konji i jedina mana im je nedostatak centimetara.

Posted

svodi se na to da su rezultati prosecni, a kvalitet igre vecinom los. za klub koji ima jedan od cetiri najveca budzeta u evropi. a ove sezone ostaju i bez najboljeg igraca, pa ce sledece sezone praviti novu ekipu. nekako mi to sve zajedno dosta slab ucinak za najuspesnijeg evropskog trenera.

Posted

ne moze nikako da bude dosta slab ucinak kada je u poslednje dve godine, osim onog juce, imao dobre rezultate. ovo jeste kiks, ali sve ostalo je dobar rezultat. to sto je on najbolji trener u evropi ne znaci da ce da sabija svake sezone. uprava fenera, ukoliko uspe da obezbedi budzet na nivou najvecih klubova, ima samo jedan zadatak, da zadrzi zeljka sto duze i sve ce biti ok.

Posted

Prvi turski klub na F4 Evrolige, stvarno dosta slab ucinik :lol:

Posted

samo sto je efes pilsen jos pocetkom veka bio dva puta na final 4.

nemoj se brukati.

Posted

S jedne strane jeste, s druge strane covek ima tim od 25+ miliona sto je SF za veci deo konkurencije u Evropi i kompletnu konkurenciju u Turskoj. S obzirom na ulaganja, u Evropi ih je samo potvrdio, u Turskoj je podbacio. Najtrofejniji trener Evrope bi valjda trebalo da daje dodatni kvalitet rosteru a ne da uradi ono sto se od njega ocekuje s obzirom na novac koji je potrosen, ili manje od toga. Ne mislim da je poraz od Karsijake tragedija koja "demaskira" Obradovica jer u sportu ne pobeduje uvek bolji i skupoceniji tim ali ne mislim ni da je Zoc napravio neke silne rezultate koji ga cine imunim na kritike.

Uostalom, sam je sebi pripisao krivicu za ovaj poraz u polufinalu turskog prvenstva a on valjda zna bolje od drugih.

Posted

ne radi se o tome da je obradovic los trener, niti je neko dovoljno blesav da tako nesto tvrdi. jednostavno za ove dve sezone nije napravio rezultat, ekipa (uglavnom) nije igrala na visokom nivou, niti su te dve sezone potrosene na pravljenje ekipe za duze staze. oni sledece sezone maltene krecu sa pocetka i trebace im najmanje tri vrhunska igraca da bi bili na nivou reala ili cska.

Posted

S jedne strane jeste, s druge strane covek ima tim od 25+ miliona sto je SF za veci deo konkurencije u Evropi i kompletnu konkurenciju u Turskoj. S obzirom na ulaganja, u Evropi ih je samo potvrdio, u Turskoj je podbacio. Najtrofejniji trener Evrope bi valjda trebalo da daje dodatni kvalitet rosteru a ne da uradi ono sto se od njega ocekuje s obzirom na novac koji je potrosen, ili manje od toga. Ne mislim da je poraz od Karsijake tragedija koja "demaskira" Obradovica jer u sportu ne pobeduje uvek bolji i skupoceniji tim ali ne mislim ni da je Zoc napravio neke silne rezultate koji ga cine imunim na kritike.

Uostalom, sam je sebi pripisao krivicu za ovaj poraz u polufinalu turskog prvenstva a on valjda zna bolje od drugih.

Složićeš se da između "jako slabog učinka" i "ne čine ga imunim na kritike" ima ipak dosta prostora izmedju. I naravno da je kriv za ovo ispadanje, priznao on to ili ne.

Posted

samo sto je efes pilsen jos pocetkom veka bio dva puta na final 4.

nemoj se brukati.

:lol: previd da je efes bio na f4 je stvarno brukanje. Bolje zbog neznanja da više nikad ne pratim i ne pišem o košarci.

Prvi put je klub bio na f4. Jel sad ok, nisam se opet obrukao?