Malvo Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Izgubise danas,jel gledao neko?Video sam samo na flashscore-u da su gubili 15 razlike na poluvremenu ja gledao na 1xbetu regularni deo, na kraju isključili strim pre produžetaka. karšijaka u prvom poluvremenu kontrolisala skok, crnci joj sve pogađali, a fener se ispucavao. u drugom fener zaigrao svoju standardnu odbranu gde se od pet prekršaja dva sviraju, mada jesu podigli nivo igre i zamalo došli do preokreta. na kraju u penal završnici behu neke gluposti karšijake, gubili tri razlike, prave faul, gaudlok pogađa prvo bacanje, kod drugog lopta izađe iz koša (nekako ne verujem da je ono hteo), a ruka veselog se pojavi odozgo i ubaci loptu unutra. ne znam kako su izgubili u produžetku, video sam da su u jednom momentu vodili četiri razlike, ali nekako mi drago zbog onog nasilništva u drugom, nije im prvi put da tako preokreću.
SleeperSleep Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 sasa obradovic je postao iznimno antipatican sa ovim urlanjem za svaku sitnicu. go bayern!
Nemanja Posrbica Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 2-2! Majstorica u Berlinu u četvrtak. Pešić je daleko bolje selektirao tim za prethodnu sezonu nego za ovu. Biće interesantno ko će sve dobiti wild card za EL, puno timova, nedovoljno mesta.
Johann Gambolputty__of Ulm Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) Kako znas koji je rezultat, prenos na SK 3, grafika ne postoji. Edit: postoji, gubi Fener 12, 24. minut. Edited June 4, 2015 by Johann Gambolputty__of Ulm
Malvo Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 udvajanje oguza na vrhu kapice jer... jer... jer... hm.
Recommended Posts