theanswer Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Gde da vidim boxscore? ne radi im sajt trenutno inače je tbl.org.tr
Giggsy Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Sestorica igraca i bez trenera... Galata je stvarno ludilo od kluba ove sezone :D Zoc poludeo: „Moji igrači su sebični. Misle samo na sebe. To nije moj problem. Ako nemaju motivaciju, neka idu. Galatasaraj je zaslužio pobedu. Mi smo bili očajni u odbrani. Oni su igrali sa šestoricom igrača, ali su više želeli pobedu“, rekao je Obradović koji je u ponedeljak proslavio svoj 55. rođendan.
pbg12345 Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 da, a drugu godinu je tamo, ima verovatno jedan od dva najveca budzeta na raspolaganju u evropi ove sezone guraju bolje nego prosle u evroligi, ali i dalje tu nesto ne stima, redovno ih odelje neko u turskoj, a ovo mu dodje kao slag na tortu nije sportski, ali se iskreno nadam da ce situacija u galati ostati ista i naredna dva, tri dana (posle slobodno nek se presaberu) i da radonja nece imati potrebe za ovakvim alibi izjavama
nemoderisani Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 da, a drugu godinu je tamo, ima verovatno jedan od dva najveca budzeta na raspolaganju u evropi ove sezone guraju bolje nego prosle u evroligi, ali i dalje tu nesto ne stima, redovno ih odelje neko u turskoj, a ovo mu dodje kao slag na tortu nije sportski, ali se iskreno nadam da ce situacija u galati ostati ista i naredna dva, tri dana (posle slobodno nek se presaberu) i da radonja nece imati potrebe za ovakvim alibi izjavama Molim lepo, Radonja je gospodine čovek, neće on da se spušta na te niske grane.
Joe D Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 malo je falilo sad da tomic isamara hezonju iz nekog razloga
Joe D Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) Ludi Letonac jebe matere. Igrac kakav bi Veseli bio da ima skill i sut. Ali ovaj trener sevilje je opak nemac pojma. Edited March 28, 2015 by Joe D
Joe D Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Imao nekoliko lepih poteza u napadu, solidan je dodavac, u odbrani bolje hoklica da stoji nego on.
MiddleClass Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Duda dobio Robiju, Pesa dobio Sasu Obradovica.
Mauci Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Najmladji igrac u istoriji spanske lige, Luka Doncic :)
Mauci Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Sin Sase Doncica (verovatno ga pamte ljudi iz Slovana, Heliosa i Olimpije). Luka je poceo u Olimpiji ali vec sa 13 godina otisao u Real gde dominira u mladjim selekcijama, proslu i ovu sezonu igrao za 2. tim Reala u 3. ligi.
Nikodije Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ja Sasu Doncica pamtim iz kraljevacke Sloge, mislim sezona 2001/02. :)
Recommended Posts