Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Gde da vidim boxscore?

ne radi im sajt trenutno

inače je tbl.org.tr

Posted

Sestorica igraca i bez trenera... Galata je stvarno ludilo od kluba ove sezone :D

Zoc poludeo:

„Moji igrači su sebični. Misle samo na sebe. To nije moj problem. Ako nemaju motivaciju, neka idu. Galatasaraj je zaslužio pobedu. Mi smo bili očajni u odbrani. Oni su igrali sa šestoricom igrača, ali su više želeli pobedu“, rekao je Obradović koji je u ponedeljak proslavio svoj 55. rođendan.

Posted

Opet je u onom "igrači su krivi" post-Atina modu.

Posted

da, a drugu godinu je tamo, ima verovatno jedan od dva najveca budzeta na raspolaganju u evropi

ove sezone guraju bolje nego prosle u evroligi, ali i dalje tu nesto ne stima, redovno ih odelje neko u turskoj, a ovo mu dodje kao slag na tortu 

nije sportski, ali se iskreno nadam da ce situacija u galati ostati ista i naredna dva, tri dana (posle slobodno nek se presaberu) i da radonja nece imati potrebe za ovakvim alibi izjavama

Posted

da, a drugu godinu je tamo, ima verovatno jedan od dva najveca budzeta na raspolaganju u evropi

ove sezone guraju bolje nego prosle u evroligi, ali i dalje tu nesto ne stima, redovno ih odelje neko u turskoj, a ovo mu dodje kao slag na tortu 

nije sportski, ali se iskreno nadam da ce situacija u galati ostati ista i naredna dva, tri dana (posle slobodno nek se presaberu) i da radonja nece imati potrebe za ovakvim alibi izjavama

Molim lepo, Radonja je gospodine čovek, neće on da se spušta na te niske grane.

• 3 weeks later...
Posted

malo je falilo sad da tomic isamara hezonju iz nekog razloga

Posted (edited)

Ludi Letonac jebe matere. Igrac kakav bi Veseli bio da ima skill i sut.

Ali ovaj trener sevilje je opak nemac pojma.

Edited by Joe D
Posted

Imao nekoliko lepih poteza u napadu, solidan je dodavac, u odbrani bolje hoklica da stoji nego on.

• 2 weeks later...
Posted

Ju, sta pocini Carroll Barci u 4/4 :Hail:

• 2 weeks later...
Posted

Duda dobio Robiju, Pesa dobio Sasu Obradovica.

Posted

Najmladji igrac u istoriji spanske lige, Luka Doncic :)

Posted

Sin Sase Doncica (verovatno ga pamte ljudi iz Slovana, Heliosa i Olimpije). Luka je poceo u Olimpiji ali vec sa 13 godina otisao u Real gde dominira u mladjim selekcijama, proslu i ovu sezonu igrao za 2. tim Reala u 3. ligi.

Posted

Ja Sasu Doncica pamtim iz kraljevacke Sloge, mislim sezona 2001/02.  :)