theanswer Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Srazmerno uloženim parama Uniks je ubedljivo najgora ekipa ove sezone u Evropi
levi Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Alba - Bayern, Pokal http://www.laola1.tv/en-int/live/alba-berlin-fc-bayern-muenchen/295623.html
levi Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Zaša Obradović prošao herr Pešića u 1/4 finalu preokretom u poslednjoh četvrtini 26-15
theanswer Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 (edited) Nije zdravo ovo što radi Hezonja. Bukvalno nije zdravo. Povlačim sve dobro što sam ikad rekao za Nedovića Edited February 19, 2015 by theanswer
spaceploitator Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Nemanja je baš pogubljen, danas sam imao utisak da uopšte ne zna šta bi trebalo da radi na terenu. isprva mi se činilo da se sa ovim trenerom bolje razume nego sa Perasom, i imao je nekoliko dobrih utakmica u nizu, ali ovo danas je bilo na juniorskom nivou. Toliko odsustvo agresivnosti, pri čemu ga je uglavnom čuvao defanzivna zver Marselinjo, da to nije realno. Jedini onaj ulaz što je pogodio je ušao tako lagano da sam ostao zbunjen zašto to nije urađeno u još nekih 5-6 situacija kada je očigledno bilo prilike. Mislim da se svodi na dve stvari - nerazumevanje sa trenerom/loše instrukcije trenera, i Nedovićev loš decision making, što mu je oduvek bio najveći problem. Ali opet, daleko od toga da je on odjednom postao nula od igrača i da nema "ništa dobro" da se kaže o njegovoj igri. U onim tekmama koje je igrao dobro ove godine su se lepo videle oblasti u kojima je napredovao dok je bio u NBA: "drška", flouter, šut za tri...Jbg, ipak je trenirao godinu dana u GSovom zverinjaku. Ali ne kapiram stvarno čemu je služio danas - za ona dodavanja po perimetru, il poneki prodor koji izgleda kao da mu je rečeno "nikako ne završavaj, nego izbacuj pas"? Za to može da služi i Giljem Vives bez problema, ili neki rendom junior... U ovoj ekipi mora da bude hrabriji, agresivniji, da doprinosi prodorom i igrom bez lopte, da kidiše na obruč kada postoji najmanji procep i da pritom ne beži od kontakta. Ali jbg, čini mi se da mu relativno nizak košarkaški IQ ne dozvoljava da kontinuirano bira dobra rešenja između takve agresivnije igre i B-plana (dodavanja, promene ritma i sl) koji je u takvoj igri neophodan.
SleeperSleep Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 nedovic nikad nije pokazao nista cime bi zasluzio karijeru kakvu je do sad imao (u smislu klubova u kojima je igrao i sedeo na klupi). potpuno bezvezan igrac.
pbg12345 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 nazalost, izgleda da ste u pravuja sam ocekivao da ce po povratku iz nba, zauzeti znacajnije mesto u evropi, ali ne ide u tom smerudeluje bi da bi on mogao da se vrati u zvezdu na leto, trebalo bi da mu odgovara zvezdin stil igre, a mozda bi mu i u psiholoskom smislu odgovarao povratak kuci
Joe D Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 ne bih rekao da nedovicu odgovara bilo koji stil igre
pbg12345 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 :D previse ste strogi prema njemu. cenim da je posledica zelje da ako nista vise, izraste bar u dostojnu zamenu bogdanovicu pa fizika mu je najveci kvalitet, taman bi mogao da zameni blazica npr
Joe D Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Preskocio bih. Nije Nedovic igrac za ekipe koje imaju ambiciju da pobedjuju u bilo cemu.
Heaviside Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 ako već dovodimo igrača koji nema mnogo mesta za napredak, ja bi Šehovića (iz budućnosti, ne iz MZT-a).
Recommended Posts