Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Cini mi se da vise paznje vi dajete utakmicama turskog prvenstva nego sami predstavnici klubova.

Posted

Ma naravno da neće, samo je ipak iznenađujuć rezultat, kad se pogledaju rosteri. Ne toliko pobeda Efesa, već način i razlika. Otuda i komentari. Fener ostaje masivni favorit za prvaka Turske.

Ne slazem se sa ovim. Efes od pocetka sezone izgleda izuzetno dobro. Imaju dosta igraca koji su veoma mladi i tek treba da napreduju, plus Krstic i Huertel tek treba da se prikljuce. Duda ocigledno sprovodi sve sto je zamislio sa ovim timom u delo, a ima jos puno mesta da unapredi igru. Ne bih ja njih ni za f4 otpisivao.

Fener sa druge strane izgleda kao klasicna Turska ekipa sa mnogo para iz prethodne decenije, uopse ne verujem da oni mogu da buduu sampionska ekipa.

Posted

Fener sa druge strane izgleda kao klasicna Turska ekipa sa mnogo para iz prethodne decenije, uopse ne verujem da oni mogu da buduu sampionska ekipa.

mozemo da zamislimo komentare da ih ne trenira zeljko... tako vam i treba, potrosite milione na igrace umjesto da prvo dovedete trenera

inace, hickman, bogdanovic, goudelock... stvarno ne znam kome moze da padne da sastavi takvu bekovsku linju. jedino se ne slazem za zizisa, on bi mogao malo da im pomogne.

Posted

Tek je pola sezone, ova utakmica ne mora nista da znaci. Robija je gubio i od nekih pacera ove sezone, i Turci imaju zajeban ritam, vrlo cesto igraju EL i ligu u 2 dana, a onda 5 dana bleje, tesko je odrzavati punu formu u takvim uslovima.

Meni Bjelica fascinantan, imam utisak da sam nosi u zubima ekipu vec mesec dana.

Posted

Unikaha-Real, najzabavnija evropska utakmica koju sam gledao u dugo, dugo vremena. Uživancija.

Posted

Sjajan mec.

Plus dobi Unikaha,plus su iscrpeli Real sa ovim produzetkom.

Mada su i sudije malcice nategle za Unikahu...

Posted

Unikaha-Real, najzabavnija evropska utakmica koju sam gledao u dugo, dugo vremena. Uživancija.

+1

Znacilo je i to sto su prenosili Edin i Kole, a ne pupudalekobilo Kovacic npr...

Posted

Jel još neko primetio koliko je Saša Obradović uvek besan čovek? Uvek jebe mater, vređa, lomi table, imam utisak da će ga neko ispeglati od igrača u skorije vreme :D

Posted

Verujem ja da ce Saric imati bogatiju karijeru, ali meni nekako mnoglo lepse i zabavnije gledati Hezonju.

Posted

Zasto mislis da ce Saric imati bolju karijeru? Rekao bih da su po talentu tu negdje, a Hezonja ima bolje fizikalije sto mu samo po sebi daje puno vece sanse da uspije u NBA u odnosu na zemljaka.

Posted

Ne znam, takav utisak sam stekao. Deluje mi nekako kompletnije Saric, moguce da gresim. Hezonja mi deluje kao da ima nestabilniji karakter, opet to je samo moj utisak.

Posted

Saric svakako igra zrelije i pokazuje vecu iq na parketu za sada, ali cijenim da se ne moze puno na tom planu kritikovati igrac od 19 godina. U svakom  slucaju, obojici je samo nebo granica i vjerujem da ce i jedan i drugi u jednom trenutku karijere ponijeti titulu najboljeg evropskog igraca.

Posted

to je decko za koga nije bilo mesta u mladoj reprezentaciji