Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

kakve veze mia koji tim je skuplji, zsto se u poslednje vreme konstantno smara sa tim?!

Posted

kakve veze mia koji tim je skuplji, zsto se u poslednje vreme konstantno smara sa tim?!

Ima veze utoliko što u jednom timu spoljnu liniju čine Gaudlok, Bogdanović i Preldžić, a drugom Drejper, Džening i Osman, a ni Bjelice nisu adekvatno raspoređene da to izbalansiraju. Tako da...Duda. :Hail:

Posted

Žalosno je da Fener sa takvim napadačkim potencijalom odigra ovakvu utakmicu u napadu. Tragedija bukvalno. Posebno kad se pogleda Efes koji defanzivno ima Lazmea od visokih igrača i to je otprilike to.

Posted

Ima veze utoliko što u jednom timu spoljnu liniju čine Gaudlok, Bogdanović i Preldžić, a drugom Drejper, Džening i Osman, a ni Bjelice nisu adekvatno raspoređene da to izbalansiraju. Tako da...Duda. :Hail:

pa gubio je i duda od neuporedivo slabijih protivnika, smara vise ta prica o budzetima. nema nikave veze, jednostavno jedan dobar tim je dobio drugi dobar tim.

Posted

Slažem se, ali mi se čini da si ti skoro potegao sličan argument kad si opisivao uspeh jednog tima (jedini uljez na F4 u poslednjih x godina)? Ili nisi mislio na budžet, nego na nešto drugo?

Posted (edited)

Tj dobio je bolji trener. Svaka cast Zeljku, ali zna se ko je tata.

Edited by ducca
Posted

Slažem se, ali mi se čini da si ti skoro potegao sličan argument kad si opisivao uspeh jednog tima (jedini uljez na F4 u poslednjih x godina)? Ili nisi mislio na budžet, nego na nešto drugo?

to je potpuno druga prica gde smo pricali o nipodastavnju uspeha partizana i o tome da se ista imena pojavljuju u zavrsinicama evrolige, jedino je partizan uljez. ovde se porede budzeti fenerbahcea i efesa. to je smesno niti bi to trebalo da bude tema posle ove utakmice.

Posted

Dobio je bolji tim sa manje individualnog talenta. Fener je selektian kao za fantasy a ne za dobijanje kosarkaskih utakmica.

A Duda je potpuni bog, covek je u 70 godina bez konkurencije najjaci mozak u poslu.

Posted

to je potpuno druga prica gde smo pricali o nipodastavnju uspeha partizana i o tome da se ista imena pojavljuju u zavrsinicama evrolige, jedino je partizan uljez. ovde se porede budzeti fenerbahcea i efesa. to je smesno niti bi to trebalo da bude tema posle ove utakmice.

Nisu se poredili budžeti, već kvaliteti timova. Nemoj mi reći da misliš da su timovi podjednakog kvaliteta (igrački posmatrano).

Posted

Posle takvih karijera koje imaju i Željko i Duda, baš će ova utakmica da pokaže ko je bolji trener.

Posted

Ma naravno da neće, samo je ipak iznenađujuć rezultat, kad se pogledaju rosteri. Ne toliko pobeda Efesa, već način i razlika. Otuda i komentari. Fener ostaje masivni favorit za prvaka Turske.

Posted

Nisu se poredili budžeti, već kvaliteti timova. Nemoj mi reći da misliš da su timovi podjednakog kvaliteta (igrački posmatrano).

kako nisu, poredili su se.

za mene ovo uopste nije iznenadjenje, ne bi bilo iznenadjenje ni da ih je krknuo i neki lsabiji tim iz turske.

Posted

i kako onda da ti se ne zgadi barselona?! jel moze on sledece godine da pobegne? nadam se da ce vec sledece sezone otici u nba.