theanswer Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Real opet izduvao, ovaj put u Bilbau. Izgledaju ko razbijena banda, opet su primili skoro 90 poena a u napadu samo ispucavaju i uglavnom promašuju trojke.
Zli Gli Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Meni je drago sto su izduvali jer sam igrao singl na Bilbao po jakoj kvoti ali treba biti posten i reci da nije igrao bradonja a bez njega su mnogo slabiji, mislim da je najbitniji njihov igrac ubedljivo. Igra je mnogo tecnija kad on igra a da ne pricam o tome kako ga kenjaju trojke kad god je frka.. onaj Kampozano ili koji vec rezervni plej je jako limitiran igrac, bez bradonje i nije cudno sto su izgubili.
Giggsy Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Pominju da je Laso pred otkazom posle svega ovoga. Iskreno mi je cudno sto nije otpusten vec posle finala EL prosle sezone, narocito zato sto su i u ligi izgubili od Barce Edited December 15, 2014 by Giggsy
Nemanja Posrbica Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Bilo bi zanimljivo kada bi uzeli Bratzokasa, jedini ozbiljan dostupan trener.
spaceploitator Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 jel zna neko gde se na netu mogu naći torenti utakmica turske lige? rado bih pogledao bjelicu i bogdana u derbiju protiv banvita :)
Ginekolog Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bH5wnWRFgaw
Have_Fun Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=19&nav_id=938145&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterwatafak Posle poraza 77:76, Pirejci su uložili žalbu jer je na meču bio prisutan suspendovani predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos. Prvobitni protest Olimpijakosa je odbijen, ali je Vrhovni savet ustanovio da žalba ima osnova i usvojio ju je, a na odluku tog organa žalba nije moguća. Odluka će uskoro biti ozvaničena, a još se čeka reakcija Panatinaikosa. bice izginuca na derbijima
theanswer Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 izvukao se efes protiv darušafake tako što su na minus 1 i 15 do kraja ukrali loptu ispod njihovog koša i došli do plus 1. hajlajt na 4 sek do kraja i napad za darušafaku, ivković traži tajmaut i ide split screen dva trenera i oba crtaju istu akciju :D
theanswer Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Био фаул Шарића. ma nije bio :D trebao mi kec
Nemanja Posrbica Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Био фаул Шарића. I bio je faul i imali su par loših rešenja pred kraj i dobro ih branila Darušafaka i opet su izgubili. Imali su sreće, jer posle svake dobre odbrane lopta im se vraćala u posed. Dobra je Darušafaka, imaju duboku rotaciju. Izuzetno je jaka turska liga.
darkonet Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Komentator rece da oni placaju Grira milion eura
Recommended Posts