Tinman Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Valencia dere Laboral +20 na 7 minuta do kraja, bilo je i +26.
Кристофер Лумумбо Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Kako igra Willy Hernangomez, bruka. Covicu, znas sta ti je ciniti. Vratiti darkeema uz penxije nakon sto popije nokaut?
Joe D Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 ne to, to se podrazumeva usrase seviljci barsu, prvo ih je jebo willy, pa je nastavio ludi letonac koga je trener zaboravio jedno 15 minuta na klupi pre toga.
Malvo Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) hajns izgleda ne može da zakuca iz mesta, triput siroma promašuje zicer o tablu ispod koša. uniks izgleda sve ozbiljnije, cska bez teodosića kao zvezda prošle sezone u pozicionom napadu. Edited December 8, 2014 by Malvo
Giggsy Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Resio CSKA sve u trecoj cetvrtini. Nastavljaju da melju
Malvo Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 tranzicija im je brutalna, kad krenu u napad kao da gledaš neku nba ekipu, dve brzine više u odnosu na protivnika.
nemoderisani Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Zašto srpski košarkaši odlaze u Rumuniju
Apollo Creed Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Zašto srpski košarkaši odlaze u Rumuniju ?
theanswer Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Verovatno neće ali će se neko usrećiti sa njim dobro
Mister No Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ako ga Barca ne uškopi do tad sa svojim šablonama.
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Barselony ne podnosim. Trebao je da se pojavi top menadzer i da im objasni da mali mora da igra. Da sam zalizanko podnei bi ostavku. Sa druge strane, da je Hezonja izabrai pravig menadzera koji mu je bio tu ispred nosa igrao bi vec dve sezone evroligu.
theanswer Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Barselony ne podnosim. Trebao je da se pojavi top menadzer i da im objasni da mali mora da igra. Da sam zalizanko podnei bi ostavku. Sa druge strane, da je Hezonja izabrai pravig menadzera koji mu je bio tu ispred nosa igrao bi vec dve sezone evroligu. Od reči do reči. Prosto je nemoguće da to ne mogu sami da skontaju, jbt imaju ga na treningu, nemoguće da na treningu ništa ne pokazuje a da eksplodira skoro svaki put kad igra. A ni Real ne volim kad smo već kod Španaca :D Previše je to čuđenja na svaku sudijsku odluku za moj ukus (sad čekam da mi neko prebaci da navijam za KKP :D)
Mister No Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ma ne samo da igra, nego mu treba dati i slobodu u igri. Barcelona je užasno šablonizirana momčad. Pa na što je Rubio ličio dok je igrao u Barci, na vodonošu koji treba prebaciti loptu iz svoje polovine u protvničku i to je to. Sa druge strane npr. Real gaji puno slobodniju i lepršaviju košarku.
Recommended Posts