Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Real - ne tempira se forma za novembar.

Posted

kakvo suđenje u ovoj utakmici,da je kod nas ovako bilo.... laso iz kolica dobio isključenje,kakve dve nesportske su svirane mirotiću i kerolu. tamo još nije stigao memo da nameran faul nije nesportski. mislim,nije da mi je žao reala,ali ono što sam ja gledao drugo poluvreme je tragedija. da mi je neko u bilo kom delu sezonu pre f4 rekao da će marselinjo navaro i boki nahbar da odluče,rekao bih mu da je lud

Posted (edited)

Rekoh ja jos onomad da pederi nece uzeti nista ove sezone, i tako je i bilo. Prevelika su govna pojedinacno a i kao celina, bila bi nepravda da su osvojili bilo sta.

Edited by Zli Gli
Posted

Mislim da ih je neuspeh u el. poprilicno poremetio i da je to razlog daljeg raspada ...Ne bih da ulazim u karakterne osobine igraca ali da su sve to dobri igraci JESU i po meni ova generacija je po kvalitetu  zasluzila barem neki trofej !

p.s Veceras ne propustite na SK sedmu utakmicu Italijnskog prvenstva , bice ludo ...

Posted

ubiće ih armani 20 razlike,pazi šta sam rekao

Posted

ubiće ih armani 20 razlike,pazi šta sam rekao

Tako se i meni cini , posle prve cetvrtine  +10 za Armani (SK3 live)

Posted (edited)

Odlicna utakmica , nereseno 3 minuta do kraja ...

p.s. Pobeda Milana 74:67 ... odlucila fantasticna odbrana u zadnjih 5 minuta ... Ludnica na tribinama i na parketu :)

Edited by Geograf
Posted

Teodosić u CSKA još tri sezone

Posted

Teodosić u CSKA još tri sezone

pih

• 2 months later...
Posted

FAK!

pih

Sto bi se covek selio iz jednog od najmocnih gradova sveta sa dobrom platom i stalnim igranjem Evrolige, skoro redovnim ucescem na F4,  i jedne od najjacih svetskih liga?

Posted

Ja sam se nadao da ce da ode preko bare i zabavlja me u prenosima NBA lige

A usput i da nauci neke nove fore od njih tamo

Posted

Eh..mnogo je kume a cini se da mu je u Moskvi lepo za dobru lovu.

Posted

Sto bi se covek selio iz jednog od najmocnih gradova sveta sa dobrom platom i stalnim igranjem Evrolige, skoro redovnim ucescem na F4,  i jedne od najjacih svetskih liga?

Možda zato što su to trećerazredna takmičenja u odnosu na NBA. A sad trk na kulinarstvo da nahvališ šči