June 26, 201410 yr kakvo suđenje u ovoj utakmici,da je kod nas ovako bilo.... laso iz kolica dobio isključenje,kakve dve nesportske su svirane mirotiću i kerolu. tamo još nije stigao memo da nameran faul nije nesportski. mislim,nije da mi je žao reala,ali ono što sam ja gledao drugo poluvreme je tragedija. da mi je neko u bilo kom delu sezonu pre f4 rekao da će marselinjo navaro i boki nahbar da odluče,rekao bih mu da je lud
June 27, 201410 yr Rekoh ja jos onomad da pederi nece uzeti nista ove sezone, i tako je i bilo. Prevelika su govna pojedinacno a i kao celina, bila bi nepravda da su osvojili bilo sta. Edited June 27, 201410 yr by Zli Gli
June 27, 201410 yr Mislim da ih je neuspeh u el. poprilicno poremetio i da je to razlog daljeg raspada ...Ne bih da ulazim u karakterne osobine igraca ali da su sve to dobri igraci JESU i po meni ova generacija je po kvalitetu zasluzila barem neki trofej ! p.s Veceras ne propustite na SK sedmu utakmicu Italijnskog prvenstva , bice ludo ...
June 27, 201410 yr ubiće ih armani 20 razlike,pazi šta sam rekao Tako se i meni cini , posle prve cetvrtine +10 za Armani (SK3 live)
June 27, 201410 yr Odlicna utakmica , nereseno 3 minuta do kraja ... p.s. Pobeda Milana 74:67 ... odlucila fantasticna odbrana u zadnjih 5 minuta ... Ludnica na tribinama i na parketu :) Edited June 27, 201410 yr by Geograf
September 27, 201410 yr FAK! pih Sto bi se covek selio iz jednog od najmocnih gradova sveta sa dobrom platom i stalnim igranjem Evrolige, skoro redovnim ucescem na F4, i jedne od najjacih svetskih liga?
September 27, 201410 yr Ja sam se nadao da ce da ode preko bare i zabavlja me u prenosima NBA ligeA usput i da nauci neke nove fore od njih tamo
September 27, 201410 yr Sto bi se covek selio iz jednog od najmocnih gradova sveta sa dobrom platom i stalnim igranjem Evrolige, skoro redovnim ucescem na F4, i jedne od najjacih svetskih liga? Možda zato što su to trećerazredna takmičenja u odnosu na NBA. A sad trk na kulinarstvo da nahvališ šči