theanswer Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 kakvo suđenje u ovoj utakmici,da je kod nas ovako bilo.... laso iz kolica dobio isključenje,kakve dve nesportske su svirane mirotiću i kerolu. tamo još nije stigao memo da nameran faul nije nesportski. mislim,nije da mi je žao reala,ali ono što sam ja gledao drugo poluvreme je tragedija. da mi je neko u bilo kom delu sezonu pre f4 rekao da će marselinjo navaro i boki nahbar da odluče,rekao bih mu da je lud
Zli Gli Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Rekoh ja jos onomad da pederi nece uzeti nista ove sezone, i tako je i bilo. Prevelika su govna pojedinacno a i kao celina, bila bi nepravda da su osvojili bilo sta. Edited June 27, 2014 by Zli Gli
Geo Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Mislim da ih je neuspeh u el. poprilicno poremetio i da je to razlog daljeg raspada ...Ne bih da ulazim u karakterne osobine igraca ali da su sve to dobri igraci JESU i po meni ova generacija je po kvalitetu zasluzila barem neki trofej ! p.s Veceras ne propustite na SK sedmu utakmicu Italijnskog prvenstva , bice ludo ...
Geo Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 ubiće ih armani 20 razlike,pazi šta sam rekao Tako se i meni cini , posle prve cetvrtine +10 za Armani (SK3 live)
Geo Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Odlicna utakmica , nereseno 3 minuta do kraja ... p.s. Pobeda Milana 74:67 ... odlucila fantasticna odbrana u zadnjih 5 minuta ... Ludnica na tribinama i na parketu :) Edited June 27, 2014 by Geograf
Zaz_pi Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 FAK! pih Sto bi se covek selio iz jednog od najmocnih gradova sveta sa dobrom platom i stalnim igranjem Evrolige, skoro redovnim ucescem na F4, i jedne od najjacih svetskih liga?
Have_Fun Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ja sam se nadao da ce da ode preko bare i zabavlja me u prenosima NBA ligeA usput i da nauci neke nove fore od njih tamo
Zaz_pi Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Eh..mnogo je kume a cini se da mu je u Moskvi lepo za dobru lovu.
Lyckety Splyt Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Sto bi se covek selio iz jednog od najmocnih gradova sveta sa dobrom platom i stalnim igranjem Evrolige, skoro redovnim ucescem na F4, i jedne od najjacih svetskih liga? Možda zato što su to trećerazredna takmičenja u odnosu na NBA. A sad trk na kulinarstvo da nahvališ šči
Recommended Posts