Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Niko normalan ne bi dozvolio sebi da se ponaša kao džukela na javnom mestu, a i na nejavnom. Takvima treba samo poželeti da imaju nekoga da im  se dere iznad glave i da jebemrtvumajku na poslu dok rade, po mogućstvu šefa. Mada takvi uglavnom nemaju poso. I nisu išli u vojsku

Posted

Jel vazi to i ako napusavas Pninija?

A za vojsku si skroz u pravu. Ja zbog neodlaska u istu nikad covek biti necu :(

Posted (edited)

Kaze onaj novinar Pik da je onaj navijac Sofu rekao da ce mu silovati sina I cerku pa ga je ovaj zato jurio, trebalo je glavu da mu otkine..

Edited by darkonet
Posted

Ja se zajebo i otvorio komentare :isuse:

Posted

I sta kaze raja? Verovatno podrzava Sofoa..

Posted

Sta moze da kaze yt raja kada se pofajtaju crnac i Jevrej?  :mellow:

• 3 weeks later...
Posted

http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Kosarka/tabid/85/articleType/ArticleView/articleId/243170/Default.aspx

Njemački poslovni čovjek Burak Canboy zainteresiran je za ulazak u KK Split! Nijemac turskog porijekla, inače svjetski distributer računalnog softvera (WinRAR), veliki je košarkaški fanatik te je pokazao interes za nekadašnjim trostrukim prvakom Europe koji trenutno grca u još uvijek neizvjesnom postupku predstečajne nagodbe.

- Sve je još u početnoj fazi, u fazi razgovora. Ništa još konkretno nije stiglo na adresu Grada osim pisma njemačkog poduzetnika da je zainteresiran za klub – potvrdio nam je interes Canboya Ozren Bužančić, dopredsjednik Nadzornog odbora kluba i sportski savjetnik gradonačelnika Splita Ive Baldasara.

Posted

Bilo bi lepo. Dosta su Radja i Vujcic davali pare, valjda ce se naci neko da podigne giganta na noge

Posted

Ipak stvari ne idu na bolje u Splitu

Predsednik KK Split je dao ostavku (drugi koji odlazi u manje od godinu dana).. kaze i on, zbog nesloge sa vlastima u gradu
Grad je vecinski vlasnik (oko 85% deonica), ali izgleda da nesto ne stima na relaciji Grad-Klub, jer je prosto neverovatno da 2 predsednika pobegnu za tako kratko vreme
Kakvu viziju ima grad prema klubu? Da li uopste imaju neku ideju kako dalje?
Ono sto se prica po gradu to je da gradske vlasti namerno guraju klub u stecaj, da bi se docepali dvorane koju bi kasnije srusili i tu podigli stambeno-poslovne zgrade
Nemac zeli da preuzme klub, ali ga ovi iz grada ignorisu, a on se mora obratiti njima kao vecinskim vlasnicima

evo jednog saopstenja

Split, 02. svibnja 2014. godine

P R I O P Ć E N J E

NESTANAK PRED NAŠIM OČIMA

( još jedan simbol Grada Splita nestaje, a mi čekamo..)

U nešto više od pola godine već drugi predsjednik KK Split daje ostavku. Čitajući i slušajući razloge ostavke ne možemo se oteti dojmu da je KK Split, simbol Grada Splita i svih njegovih građana, prepušten svojoj sudbini ma kakva ona bila. Gradsko Vijeće Splita je usvojilo financijski plan glede pomoći KK Split za 2014. god. u iznosu od 2 milijuna kuna koji su se klubu trebali doznačivati u dvomjesečnim uplatama, a mi tužni, slušamo glavnog čovjeka kluba kako izjavljuje da niti kune od usvojenog nije doznačeno klubu. Tko je dao nalog da se novci ne uplaćuju i zašto? Gdje su ti novci usmjereni ? U Gradu nitko ni da zucne. Gradonačelnik Baldasar, dogradonačelnici Batarelo i Kovačević, savjetnici Visković i Bužančić te g. Akrap pročelnik za šport trebaju građanima odgovoriti na ova pitanja!

Klub koji je osvojio 3 titule europskih prvaka, 2 puta bio pobjednik Kupa Radivoja Koraća, 7 puta prvak države te 10 puta osvajač nacionalnog kupa i tako se upisao u svjetsku košarkašku povijest sada ovisi o uskom krugu lokalnih političara koji vode gradsku administraciju i koji očito ne rade svoj posao.

Dolazimo do pitanja : „ radi li se tu o nepodnošljivoj lakoći postojanja ili se nešto drugo iza brda valja ?!“ . Kako drugačije tumačiti izjave u svezi s potencijalnim ulagačem u klub koji je „ naišao na zid u Banovini“ . Pa nisu valjda svi koji dođu u naš Grad prodavači magle na koje su nas , budimo iskreni, podsjećali oni koji su se oblijetali oko Hajduka.

Gospodarska kriza jest, Gradu nedostaje novca i to jest istina ali nam zasigurno gradske administracije ne nedostaje. U Gradu imamo ljude koji su specijalno zaduženi i za KK Split, među inim, i dobro plaćeni, a očito je da je na djelu igra polupanih lončića. Nema i ne može više biti po onoj staroj . „ brigo moja pređi na drugoga“ jer to je naša briga. Osim što se ponižava ovako slavan klub, pokazuje se i nebriga za gradsku imovinu koje je sve manje i sve manje vrijedi.

Svića je dogorila do kraja i odgovorni u gradskoj administraciji trebaju reagirati, svoj posao raditi ili neka odu. U ovom Gradu sigurno ima ljudi koji imaju snage i znanja za postavit i Grad i klub na zdrave noge. Najlakše je pričati o stausu velikog Grada, treba svojim radom i pokazati da smo dostojni svog Grada.

Predsjednik

HSLS Ogranak Split:

Tonći Blažević, dipl.ing.

Posted

Ja se sad ukljucih i vidim da je Rudi napustio teren...jel to popasao neku disciplinsku ?

Posted

Mislim da nije, samo uobicajeno pickaranje.

Posted

Kubanci i danas rutinski oprali CSKA 

Posted

To sad komplikuje Cedeviti plasman u EL.