June 2, 201014 yr Koja je ovo sprdnja od košarke. Ova naša mučena liga je sinonim za regularnost za grčku.
June 2, 201014 yr Cist faul u napadu, mada bi bilo puno da su svirali dva napada zaredom. Ali ipak tuzno da se ne isposhtuje defanzivni igrach godine koji je imao muda da se postavi centru od 120 kila u punom trku.
June 2, 201014 yr kakav glup faul batista sada u napadu.edit> cekaj bre, sudija pod kosem je sudio faul u napadu, a sad batist izvodi bacanja...sta se dogadja? upravo sam se ukljucio u trenutku pustanja usporenog snimka tog faula u napadu.dogadja se navlacenje za pao
June 2, 201014 yr Pao vodi. Serija od nekih 18-4.A meni strim toliko prekida da je glupo da uopste diskutujem o (ne)regularnosti. Edited June 2, 201014 yr by Milogled Bluff
June 2, 201014 yr Jesu im sudije pomogle u one dve situacije, ali svaka cast Pao na odbrani u poslednjoj cetvrtini.
June 2, 201014 yr I ovi k'o retardirani daju najgorem suteru u timu da zavrsava svaki napad.Rezultat 4. cetvrtine je 20-5
June 2, 201014 yr ma i ne treba diskuotovati o tome kada odigraju ovakvu cetvrtinu.Kako ne treba kada poklone 5 poena protivniku i 4. licnu Teodosicu i direktno uticu na tok meca?Stoji da se Olimpijakos raspao, ali ovo je kriminal.edit: ahahahaha kakva nesportska. Pa ovo je prejadno. Edited June 2, 201014 yr by Joe D
June 2, 201014 yr Kako ne treba kada poklone 5 poena protivniku i 4. licnu Teodosicu i direktno uticu na tok meca?Stoji da se Olimpijakos raspao, ali ovo je kriminal. 5. licnu
June 2, 201014 yr Koja je ovo sprdnja od košarke. Ova naša mučena liga je sinonim za regularnost za grčku.jbg, na kraju ispalo da su bukvalno prelomili sa onim koshem koji su dali batisteu kad mu je childress skinuo loptu sa obrucha i ovim faulom u napadu...
June 2, 201014 yr Kako ne treba kada poklone 5 poena protivniku i 4. licnu Teodosicu i direktno uticu na tok meca?Stoji da se Olimpijakos raspao, ali ovo je kriminal.edit: ahahahaha kakva nesportska. Pa ovo je prejadno.ma ja pricam sebi u bradu. razocaran sam sto oly nije imao nikakvo resenje u napadu.
June 2, 201014 yr Hrvatska Oly pokraden Nije lako izgubiti 4. cetvrtinu 18 razlike i svaka im cast za to. Maestralna igra u napadu.
June 2, 201014 yr Janakis je prekopirao nas famozni poslednji napad protiv Kine 2004 i uspesno ga pejstovao dovoljan broj puta da izgubi...