Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

@fpls

jesi gledao utakmicu?

Posted

Nisam, samo procitah negde da je Zeljko poludeo jer je ovaj bio sebican i zbog lose komunikacije sa Mekkejlebom. Sta znam, mozda je i opravdano, ako je neko gledao nek napise. Ali u svakom slucaju ruzno izgleda, i Nemanja nije neko ko zasluzuje ovakav tretman.

Posted

Nisam, samo procitah negde da je Zeljko poludeo jer je ovaj bio sebican i zbog lose komunikacije sa Mekkejlebom. Sta znam, mozda je i opravdano, ako je neko gledao nek napise. Ali u svakom slucaju ruzno izgleda, i Nemanja nije neko ko zasluzuje ovakav tretman.

ni Robija nije neko ko ce se ovako posrati po igracu...

treba sacekati i cuti sta se tacno desilo

Posted

Vidi se na početku da inicijalno nije hteo da ga izbaci, već je popizdeo zato što je ovaj uzeo da se raspravlja sa Galebom umesto da dođe na ribanje. Bilo bi neprirodno da Robija ne bude sujetan. Ništa strašno, biće sve ok. Bjelica izuva sezonu.

Posted

Naravno da ce sve biti ok

Uvek ljudi preteruju kada vide nesto ovako...

Posted

To je nas Zelimir :D

A nije on jadan kriv sto zivi i radi u vremenu kad trener ne moze da igracu lupi ni samar, a batine necu ni da pominjem, pa mu jedino preostaje da ih isteruje napolje tj. sto dalje sebi od ociju :)

Posted

Zelimir je smrad, pa moze da bude milion puta vrhunski trener. Jadno, jadno 

Posted

A i pustao je Vujosevica kad god je bilo potrebno..govnar.

Posted

Nije to ništa. Posle EP u Beogradu je toliko podigao lestvicu malicioznosti, šabanluka i patetike, da je ovo oličenje fer pleja i kvalitetnog mentorskog angažovanja.

Posted

Cinovnik™ najobicniji.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

mene vise zanima kako su zeleni postigli 82 poena :D

Posted

I mene isto. Hendikep na Lietuvos Rytas je bio -30.5 :isuse:

Posted

Ali ovih zadnjih par prodatih lopti domacih... deluje kao klasicna namestaljka, ne verujem da iko moze biti toliko glup.