Belaj Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Teško, do sada se ovde nije pisalo o nižerazrednim ligama.
Have_Fun Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Nikada nikome nije smetalo Admini su tu pa neka premeste I nije nizerazredna liga, kakva god da je u pitanju je liga u kojoj se bore za naslov prvaka drzave Jos jednom da ponovim, neka admini prebace ili izbrisu ako je tolika problematika i ako bas smeta Do sada se niko nije zalio.. ti si prvi Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Nikada nikome nije smetalo Admini su tu pa neka premeste I nije nizerazredna liga, kakva god da je u pitanju je liga u kojoj se bore za naslov prvaka drzave Jos jednom da ponovim, neka admini prebace ili izbrisu ako je tolika problematika i ako bas smeta Do sada se niko nije zalio.. ti si prvi Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk ma sta se pravdas, samo cepaj. gledao sam split par puta ove sezone, jednom kada su ih izgazili preko 30 razlike. meni definitivno najsimpaticniji tim u eks yu.
ficfiric Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Ovo me podseca na ono kad negde objave vest o nekom hrvatkom klubu pa prvi komentar obavezno bude - koga zabole za to
Have_Fun Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 (edited) ma sta se pravdas, samo cepaj. gledao sam split par puta ove sezone, jednom kada su ih izgazili preko 30 razlike. meni definitivno najsimpaticniji tim u eks yu. I meni isto a to je ona utakmica kada ih je alkar razguzio i to je sportklub prenosio cini mi se meni drugar iz splita posalje ponekad stream (ako ga ima uopste), ili ako nista drugo isprica sta se desavalo na utakmici i sta se zbiva u klubu s` obzirom u kakvom su stanju i kako su razjebani, ove 4 pobede uzastopno su zaista fenomenalan uspeh. uz zagreb, split je trenutno u najboljoj formi :) u kako su losem stanju, govori i to da im krov prokisnjava i unistava parket u hali e sad, kako mi on rece, prihvacen je plan finansijskog rekonstruisanja kluba, pa ce stvari valjda krenuti na bolje p.s. evo sad nadjoh i link ka tome http://www.slobodnadalmacija.hr/Ko%C5%A1arka/tabid/85/articleType/ArticleView/articleId/236498/Default.aspx inace, mladje kategorije im stvarno dobro cepaju, prosle godine su u nekoliko uzrasta bili prvaci Edited February 22, 2014 by Have_Fun
Belaj Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Ovo me podseca na ono kad negde objave vest o nekom hrvatkom klubu pa prvi komentar obavezno bude - koga zabole za to Ček, pokušavaš da mi imputiraš da ovo ima ikakve veze sa tim što se radi o hrvatskom klubu? Ili se rspravljaš sa NN internet komentatorom?
ficfiric Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Kazem na sta mi lici. Procitaj pa ces videti da stvarno na to lici,
hooyadahoo Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 real ozbiljno preti da oduzme barsi titulu najljigavijeg tima u evropi
darkonet Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 (edited) zar tim koji u svojim redovima ima 1 Rudija Fernandeza nije sam po sebi ljigav? Edited March 2, 2014 by darkonet
Timmy Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Mrtva trka :D Mada ja volim da gledam i jedne i druge.
FPLS Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Navodno, bio je sebican Bas jadan potez Obradovica, ne znam sto mu je trebalo da ga ovako ponizava.
hooyadahoo Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 zato sto je igrao za yveydu jbte. to se ne zaboravlja.
Recommended Posts