Jump to content
IGNORED

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Teško, do sada se ovde nije pisalo o nižerazrednim ligama.

Posted

Nikada nikome nije smetalo

Admini su tu pa neka premeste

I nije nizerazredna liga, kakva god da je u pitanju je liga u kojoj se bore za naslov prvaka drzave

Jos jednom da ponovim, neka admini prebace ili izbrisu ako je tolika problematika i ako bas smeta

Do sada se niko nije zalio.. ti si prvi

Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk

Posted

Nikada nikome nije smetalo

Admini su tu pa neka premeste

I nije nizerazredna liga, kakva god da je u pitanju je liga u kojoj se bore za naslov prvaka drzave

Jos jednom da ponovim, neka admini prebace ili izbrisu ako je tolika problematika i ako bas smeta

Do sada se niko nije zalio.. ti si prvi

Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk

ma sta se pravdas, samo cepaj.

gledao sam split par puta ove sezone, jednom kada su ih izgazili preko 30 razlike. meni definitivno najsimpaticniji tim u eks yu.

Posted

Ovo me podseca na ono kad negde objave vest o nekom hrvatkom klubu pa prvi komentar obavezno bude - koga zabole za to

Posted (edited)

ma sta se pravdas, samo cepaj.

gledao sam split par puta ove sezone, jednom kada su ih izgazili preko 30 razlike. meni definitivno najsimpaticniji tim u eks yu.

I meni isto

a to je ona utakmica kada ih je alkar razguzio i to je sportklub prenosio cini mi se

meni drugar iz splita posalje ponekad stream (ako ga ima uopste), ili ako nista drugo isprica sta se desavalo na utakmici i sta se zbiva u klubu

s` obzirom u kakvom su stanju i kako su razjebani, ove 4 pobede uzastopno su zaista fenomenalan uspeh. uz zagreb, split je trenutno u najboljoj formi :)

u kako su losem stanju, govori i to da im krov prokisnjava i unistava parket u hali

e sad, kako mi on rece, prihvacen je plan finansijskog rekonstruisanja kluba, pa ce stvari valjda krenuti na bolje

p.s. evo sad nadjoh i link ka tome

http://www.slobodnadalmacija.hr/Ko%C5%A1arka/tabid/85/articleType/ArticleView/articleId/236498/Default.aspx

inace, mladje kategorije im stvarno dobro cepaju, prosle godine su u nekoliko uzrasta bili prvaci

Edited by Have_Fun
Posted

Ovo me podseca na ono kad negde objave vest o nekom hrvatkom klubu pa prvi komentar obavezno bude - koga zabole za to

Ček, pokušavaš da mi imputiraš da ovo ima ikakve veze sa tim što se radi o hrvatskom klubu? Ili se rspravljaš sa NN internet komentatorom?

Posted

Kazem na sta mi lici. Procitaj pa ces videti da stvarno na to lici,

Posted

real ozbiljno preti da oduzme barsi titulu najljigavijeg tima u evropi

Posted (edited)

zar tim koji u svojim redovima ima 1 Rudija Fernandeza nije sam po sebi ljigav?

Edited by darkonet
Posted

Mrtva trka :D

Mada ja volim da gledam i jedne i druge.

Posted

zna li se razlog prevremenog slanja pod tuseve?

Posted

Navodno, bio je sebican  :isuse: Bas jadan potez Obradovica, ne znam sto mu je trebalo da ga ovako ponizava.

Posted

zato sto je igrao za yveydu jbte. to se ne zaboravlja.