Giggsy Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Gledao sam na fromsportu i svim ostalim sajtovima slicne namene koje znam i nije bilo nigde. Sledeci put baci ovde.Ja sam gledao ovde: http://greekchannelslive2.blogspot.nl/2012/03/sport-ch1.htmlVerovatno ce tu biti i finale
Giggsy Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Opet ce utrpati 90 poena. Barcu bi moglo slucajno da spase samo ako bi Navarro sutiro ko u onom mecu prosle sezone
Jimmy Kowalski Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Kaze Kole: "Sergio se javio nekom u publici i bacio alley oop" :D
Have_Fun Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Posto nisu vise u ABA ligi, evo par reci od mog prijatelja iz Splita, a tice se opstanka KK Split (ex Jugoplastika) situacija je prilično kritična. prošli direktor je rekao da klub može preživjet ovu godinu sigurno, ali 2015. će bit jako teška ako se stanje ne sredi jer puno toga dolazi na naplatu. gradonačelnik ne želi dobro klubu, to je vrlo očito - svaki mjesec novi direktor, u izjavama pumpa dug duplo više, ono malo sponzora raskida ugovore... ne znam, jako je teško. klub je trenutno u predstečajnoj nagodbi - pregovaraju s vjerovnicima o pretvaranju duga u dionice, iako nije jasno tko pregovara kad se glavni direktor stalno mijenja. ne vjerujem da je itko od vjerovnika zanteresiran za ovakvu pogodbu. ako se stanje ne stabilizira do ljeta, 2015. bi mogla bit i zadnja
goofs Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Ovde kazu da je Paun statisticki najbolji trojkas spanskog prvenstva. Bogtemazo
Giggsy Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ovde kazu da je Paun statisticki najbolji trojkas spanskog prvenstva. Bogtemazo A najbolji strelac lige je Blagota Sekulic :) I vec je dva puta bio igrac meseca
Кристофер Лумумбо Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 derbi u atini je najogavnija utakmica koju sam gledao ove sezone.
Psihodelija Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (edited) polako, odgledaces jos puno ogavnih derbija ove sezone. Edited January 20, 2014 by Psihodelija
Recommended Posts