Töölönlahti Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Novi prvak Francuske (i samim tim predstavnik u Evroligi) je Nanterre, klub iz zapadnog predgrađa Pariza koji se zbog boljeg skora u međusobnim duelima sa devetim i desetim timom lige jedva provukao u playoffs kao osmi. Ne znaju gde će igrati evropske mečeve, možda čak u Bercyju - hala im je za hiljadu mesta manja od Megine u Kruševcu.
Lord Stef Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Hoce neko da uzme federe Gistu i bratu Lamzi? Kakvi manijaci...Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Lord Stef Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 2:0 za Pao. Mislim da su zadnju cetvrtinu dobili 10:7, ludacka odbrana i uzasan sut Olimpijakosa. Mada je bilo i nekoliko bas sumnjivih, u najmanju ruku, odluka sudija na stetu Olimpijakosa.Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Zli Gli Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 (edited) U duelu dva ljigava spanska tima, veceras je dobio meni manje ljigav (i pritom sam uzeo lepe pare jer je kvota isla mnogo na gore tokom meca). Mnogo gresaka na obe strane i obrnut scenario iz prvog meca, ovaj put je Real ispustio veliku prednost, mislim da su pocetkom drugog imali i +14. Kod Barse Navaro dao 19 poena ali je, osim slobodnih bacanja, odigrao uzasno u zavrsnici i sjebao sve sto je mogao, a najbolji su bili Oleson i Mavrokefalidis. Mozda prelomni momenat je bio kad je Sloter dobio cetvrti faul pocetkom zadnje cetvrtine, preokret se poklopio sa njegovim izlaskom. Delovali su mnogo zajebanije dok je bio u igri.Mislim da Barsa uzima ovo, mada me ni jedni ni drugi nisu nesto odusevili. Edited June 11, 2013 by Zli Gli
Have_Fun Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 (edited) Sad gledam reprizu na areniUpravo Mirotic postize 3 za 71-67, 50sec do krajaKako su dodjavola izgubili ovo Edited June 11, 2013 by Have_Fun
Have_Fun Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Evo vidim :DC J Wallace za 3 uz faulPa Ljulj glupo izgubljena loptaOvo je slican mec kao prethodni, samo zamenjene uloge
Goranz Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Rodrigez ih je urnisao, nije mogao da se sastavi sa loptom a carinio je maltene svaki napad u zavrsnici.
Zli Gli Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Da, kraj je bio totalno ludacki, i ja sam mislio da je gotovo kad je Mirotica usrala ona trojka preko ruke. Onda Valas vratio trojku uz faul ali promasio dodatno pa sam opet mislio je gotovo, no srecom Ljulj je mislio drugacije i sjebali su se. Bilo je pun kurac gresaka i sinoc i u prvom mecu ali je bar zanimljivo do kraja, ako nista.
Töölönlahti Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Gledao reprizu Pao-Oly i ovo je ludo kakav je motor Ramel Curry i kakav je car Diamantidis. Kontrola meča protiv šampiona Evrope sa praktično 6 igrača u rotaciji, brutalna odbrana, ofanzivni skok, više pogodaka za tri nego za dva, fanatični Lasme... Treća prosto mora da se gleda, večeras makar neko vreme multitasking.
Lyckety Splyt Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Hoće li biti prenosa Pao-Oly uopšte, ko to realizuje?
Lyckety Splyt Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Znam da prenosi arena, nego čini mi se da pročitah negde na netu da je sporan prenos zbog zatvaranja državne tv u Grčkoj.
Töölönlahti Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Pa ono, najavljuju ga i dalje na Areni, na sajtu i kroz džinglove, kontam da bi ih obavestili da je to off.
Have_Fun Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 I Grckoj pocela sranjaPrekinut mecCekamo da ludilo predje i kod nas
Recommended Posts