Jump to content

Колонизација или colony-zacija?

Featured Replies

Mislim da je sestra Ljlja S. (b.d.j.d. prosti) govorila o posterima kao o onome što okačiš na pano gde je sumirano tvoje istraživanje, pa onda drugi konferencoidači (conference-goers) dolaze da te zapitkuju. Manje od prezentacije, više od običnog konferencoićstva.

Mislim da je sestra Ljlja S. (b.d.j.d. prosti) govorila o posterima kao o onome što okačiš na pano gde je sumirano tvoje istraživanje, pa onda drugi konferencoidači (conference-goers) dolaze da te zapitkuju. Manje od prezentacije, više od običnog konferencoićstva.
na primer>poster.jpg
  • Author
Mislim da je sestra Ljlja S. (b.d.j.d. prosti) govorila o posterima kao o onome što okačiš na pano gde je sumirano tvoje istraživanje, pa onda drugi konferencoidači (conference-goers) dolaze da te zapitkuju. Manje od prezentacije, više od običnog konferencoićstva™.
А то... јес, имали смо један такав и сами на нечему пре, хм, 12 година, а пре три године сам шетао пиво између шпалира таквога... хм, како се то у ствари код нас звало, да није био пано?

Za mene se nije ni zvalo, jer sam se sa time samo i susretao u svom engleskom životu.

• 3 weeks later...

Sad se setih, Paće, jes' ti čitao od Tvrtka Prćića Engleski u srpskom? Tema tebi relevantna, a ton blizak srcu. :D

Edited by Father Jape

• Author
Sad se setih, Paće, jes' ti čitao od Tvrtka Prćića Engleski u srpskom? Tema tebi relevantna, a ton blizak srcu. :D
Њхо ис Твртко Прциц? Линак ме шаље на тако неког писца.

Prcic jos prcatorskije izgleda kad je osisano.

• Author
Prcic jos prcatorskije izgleda kad je osisano.
Елем, они не морају да имају шђћжч, а ми морамо да имамо икс, ипсилон, да бљу и кју.
хм, како се то у ствари код нас звало, да није био пано?
Ja bih rekla da se to i kod nas oduvek zvalo poster.Kao i ono što se kači po zidovima, poster ovog glumca, one glumice, rok-grupe, koječega već.A pano je tabla na koju može da se okači nešto, pa bi na konferencijama pano bio tabla na koju se okači poster.(a usput ni pano nije srpska reč)
  • 4 weeks later...

Predlazem jednu skroz bas srpsku rec za "poster" - prikazanijea pano da se zove okačenije?

Edited by hazard

Predlazem jednu skroz bas srpsku rec za "poster" - prikazanijea pano da se zove okačenije?
:lol::Hail:...Edit> Slavoljupka, imaš ono prikazanije Slejera iz novog Hupera? :lolol:

Edited by bus

• Author
Edit> Slavoljupka, imaš ono prikazanije Slejera Погубитеља iz novog Hupera Котураша Обручника? :lolol:
...баш би лепо стајало на окаченију :P

Edited by расејан

• Author
inace si odlicno primetio grdnost ove cipele gore. kod spenserica ima jedno prosto pravilo, a to je da sitni detalji prave kosmicku razliku.
Између чега?
Између чега?
Tjah, možda bi moralo "između čegih", jerbo kako nešto može da bude između jedne stvari? tongue.gif
  • Author
Tjah, možda bi moralo "između čegih", jerbo kako nešto može da bude između jedne stvari? tongue.gif
Може, ако познајеш ране безвезне вицеве из седамдесетих.П: каква је разлика између папагаја?О: има две ноге, а нарочито левуП: каква је разлика између студента:О: боље пије нег' што плаћа