October 22, 20168 yr Jbt na onakvu filmsku ponudu onomad, vi ste siljili patku u Partizanu... nije ni cudo sto su se izlegli razni Ajanti iz toga...
October 22, 20168 yr Avala, Bozidarac, Vuk, Slavica, Kosmaj, Beograd, 20. oktobar, Odeon, Jadran, Kozara, Zvezda, Kinoteka... Edit: Veselin Maslesa, basta... Edited October 22, 20168 yr by namenski
October 23, 20168 yr Šumadija je isto bila dobra, mogao si da odigraš koju partiju bilijara pred projekciju. Mislim da sam tamo odgledao dobar deo nastavaka Strave u ulici Brestova.
October 23, 20168 yr Sava centar uskače u redovni bioskopski repertoar sa važnim filmovima poput filma Rambo...
October 23, 20168 yr Kad smo već kod Ramba, da li se još neko seća da je kod nas bio zabranjen, pa su ga tek kasnije puštali u bioskopima?
October 23, 20168 yr Naravno, posle su u stvari zabranili broj Mikijevog almanaha u kome je objavljena vest o zabrani...
October 23, 20168 yr Kad smo već kod Ramba, da li se još neko seća da je kod nas bio zabranjen, pa su ga tek kasnije puštali u bioskopima? Jesu, i hapsili su nocu masovno one koji su stigli da pogledaju par predstava pre zabrane. Jebote, koje budalastine....
October 23, 20168 yr i meni se nesto javlja da je onaj ranbo protu rusa kod nas bio neprikazivan. drugi deo, valjda.
October 23, 20168 yr Treći. Drugi je extraction of M.I.A. iz neke Indokine ako se sjećam dobro. Edit: mi po provinciji gledali tog ranba, što igraju onaj neki polo s ovcom. Valjda nismo bili operativno sumnjivi i nismo imali taj revolucionarni potencijal. Edited October 23, 20168 yr by James Marshall
October 23, 20168 yr Da, mnogi su ga tanjili tamo. Ukus, mislim. apsolutno, vidim ima i ovih što to ne bi priznali ni pod mukama. ono, fin svet itajrad.
October 23, 20168 yr i meni se nesto javlja da je onaj ranbo protu rusa kod nas bio neprikazivan. drugi deo, valjda. Bilo je velikih problema sa distribucijom ili prvog ili drugog Ramba, sećam se još negde na leto 86te sam imao konverzaciju o tome, iako je reklama išla normalno na Tv-u. Sećam se i nekog teksta u novinama, ali se, nažalost, ne mogu setiti detalja, sem da je tekst kritikovao "kapitalističku eksploataciju".
October 23, 20168 yr У Сава центру су пуштали и Флеш Денс, а мислим чак и онај постапокалиптични дреш из Њујорка, нека италијанска продукција, сетићу се...