vathra Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Друга два је правио одличан тандем Ал Виљемсон и Арчи Гудвин, познати и по Филу Коригану и томе што им сви јунаци носе коњичке панталоне (уске, тегет са жутом траком). Неколико акционих слика:
MocaVukotic Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Ja nikako da oprobam tu novu fontanu. Jel ima predstava tamo uopšte, bila neka frka oko ugovora... ....shit has hit the fan... ima. to sad drži mogurović (art and pop corn), lepa je sala, stotinak mesta, šljaka sve normalno
Frank Pembleton Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 ima. to sad drži mogurović (art and pop corn), lepa je sala, stotinak mesta, šljaka sve normalnoAha znači rade, pa sad se setih za taj aranžman je bilo nekih prozivanja...
MocaVukotic Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 jbmu ne znam detalje, on je to valjda uzeo da sredi, a ovamo uzme neku kintu, kolko može. tu je i produkcija, gore iznad bioskopa. radio sam nešto s njima zimus, pa sam bio često u sali, sve radi lepo. ne znam za ta prozivanja, znam za probleme oko košarkaša sa intermedijom.
BOOGIEMAN Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Postoji li bioskop koji radi redovnu trecu smenu ili je ovo celokupna ponuda u "gradu koji zivi 24 sata dnevno" ?
Mil@n Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Ne mogu da rezervišem karte preko cineplexx sajta, ni za ušće ni za deltu, odradim sve ali na kraju ne mogu da kliknem na "plati", probao dva browsera i aplikaciju... Šta može biti? Već par dana traje.
*edited by mod Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Zavisi za koji film. Za neke ne primaju rezervacije nego moras da platis odmah preko one njihove kartice
palfoot Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 https://nedavimobeograd.rs/ne-davimo-beograd-organizovao-projekciju-velikog-diktatora-na-zidu-zatvorenog-bioskopa-na-vozdovcu ah kakav performans, zašto mi cela ova akcija deluje toliko smehotresno. jasno je da su bioskopi zatvoreni mesecima zbog situacije, i da i pre toga stvari nisu bile ni malo šarene, ali mal' mi se čini da je ndmbgd dosta izgubio kredibilu da to pitanjce uopšte stavlja u usta posle celog onog fijaska sa zvezdom...
reg Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Završeno je renoviranje sale kinoteke u Kosovskoj. Od srede 23. do nedelje 26. marta ide retrospektiva Luja Mala. 2
reg Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 On 19. 3. 2023. at 17:11, boldrock said: Završeno je renoviranje sale kinoteke u Kosovskoj. Od srede 23. do nedelje 26. marta ide retrospektiva Luja Mala. Izgleda nisu renovirali salu već ofarbali zidove u crno, stavili tapete odštampanih postera različitih izdanja festa, nabrojali sve filmove koji su bili na festu i u jednu vitrinu postavili gomilu kataloga i drangulija vezanih za fest. I sada je to muzej festa. U salu su postavljeni norveški radijatori sa strane, čini mi se da su pre zatvaranja zbog renoviranja imali obične. Obe projekcije Mala koje sam gledao su bile digitalne. 1 1
Recommended Posts