September 20, 20213 yr https://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Znacke/Sport/Lot-znacaka-Fudbal-Engleska-i-Skotska/104420197
October 13, 20213 yr Author 1 hour ago, ultra plasticni said: A kako da je FK, a ne neki rudarski kombinat u poljskoj Vrlo moguće da si u pravu, nisam siguran. Stričeva kolekcija fudbalskih znački se broji u hiljadama. S vremena na vreme mu proverim uglavnom preko baze grbova koje koristim u Menadžeru, a delom jer sam i ja zaljubljenik u heraldiku. Nas je najviše oblik samog grba naveo da je neki fudbalski klub u pitanju, a boje rudara su svuda u svetu, uglavnom, zeleno crne. Uz ovu značku mu je "išla" i ova iz Dubnjanija.
October 13, 20213 yr 1 hour ago, John Coltrane said: Vrlo moguće da si u pravu, nisam siguran. Stričeva kolekcija fudbalskih znački se broji u hiljadama. S vremena na vreme mu proverim uglavnom preko baze grbova koje koristim u Menadžeru, a delom jer sam i ja zaljubljenik u heraldiku. Nas je najviše oblik samog grba naveo da je neki fudbalski klub u pitanju, a boje rudara su svuda u svetu, uglavnom, zeleno crne. Uz ovu značku mu je "išla" i ova iz Dubnjanija. Imas odgovor na istorija fudbala.