čekmeže Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 https://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Znacke/Sport/Lot-znacaka-Fudbal-Engleska-i-Skotska/104420197
John Coltrane Posted September 20, 2021 Author Posted September 20, 2021 Moram pitati strica ko je ovaj, ako nije on
John Coltrane Posted October 12, 2021 Author Posted October 12, 2021 Trebam pomoć ako neko zna ime kluba
ultra plasticni Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 A kako da je FK, a ne neki rudarski kombinat u poljskoj
John Coltrane Posted October 13, 2021 Author Posted October 13, 2021 1 hour ago, ultra plasticni said: A kako da je FK, a ne neki rudarski kombinat u poljskoj Vrlo moguće da si u pravu, nisam siguran. Stričeva kolekcija fudbalskih znački se broji u hiljadama. S vremena na vreme mu proverim uglavnom preko baze grbova koje koristim u Menadžeru, a delom jer sam i ja zaljubljenik u heraldiku. Nas je najviše oblik samog grba naveo da je neki fudbalski klub u pitanju, a boje rudara su svuda u svetu, uglavnom, zeleno crne. Uz ovu značku mu je "išla" i ova iz Dubnjanija.
Godfrey Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: Vrlo moguće da si u pravu, nisam siguran. Stričeva kolekcija fudbalskih znački se broji u hiljadama. S vremena na vreme mu proverim uglavnom preko baze grbova koje koristim u Menadžeru, a delom jer sam i ja zaljubljenik u heraldiku. Nas je najviše oblik samog grba naveo da je neki fudbalski klub u pitanju, a boje rudara su svuda u svetu, uglavnom, zeleno crne. Uz ovu značku mu je "išla" i ova iz Dubnjanija. Imas odgovor na istorija fudbala.
Recommended Posts