January 26, 201015 yr Kad je rec o glupavim grbovima:itd...da upotpunim: (kakva inventivnost)(reprezent sovjetske skole, uzas i strahota, nema svrhe postovati ovde jos 20 ruskih grbova...cast izuzecima, ako postoje) Koliko god da imaju cool i originalno ime toliko im je logo fuj - Newell's Old Boys: Edited January 26, 201015 yr by ducca
January 26, 201015 yr Kada je 2006. izborena samostalnost™, na forumu dizajn zone se pojavio predlog za logo FSS-a koji ne izgleda kao da su ga osmislili nalozeni osnovci.Srecom, razum je prevagnuo... :isuse: Edited January 26, 201015 yr by DR. KUMALO
January 27, 201015 yr Kada je 2006. izborena samostalnost™, na forumu dizajn zone se pojavio predlog za logo FSS-a koji ne izgleda kao da su ga osmislili nalozeni osnovci.Haha, hvala na podsećanju, ovaj sam ja odavno nacrtao i poslao, u međuvremenu i zaboravio da sam ga nacrtao. Nikakav odgovor nisam dobio :isuse:Legendarni...Ajntraht Frankfurt Edited January 27, 201015 yr by stvaen
February 1, 201015 yr Engleski nizerazredni klubovi su nenadjebivi kad su grbovi u pitanju.Jedan od najruznijih (i meni najbesmislenijih) ikada:Meni licno najomiljeniji grb iz dana igranja raznih menadzera:I nesto najbolje sto sam video u poslednje vreme - obratiti paznju na nadimak kluba i odgovarajucu stomacinu. Vrhunski!
February 2, 201015 yr Koliko god da imaju cool i originalno ime toliko im je logo fuj - Newell's Old Boys:Sad su ga malo sredili.Izgleda da je Colon išao kod istog obućara: