John Coltrane Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 lepi i ruzni, omiljeni i omrazeni, kako su se modifikovali kroz istoriju, price o grbovima itd...
Ryan Franco Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 (edited) Toooo! Jos jedna tema koja je bas Sport za decu. Podrzavam, razume se. Ja obozavam ove slovne: Edited January 24, 2010 by McCabe
John Coltrane Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 da ovaj shvapski je sjajan...1 lepa tradicija latinskih izreka u grbovima ENG timova...
Ryan Franco Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 (edited) Evolucija Arsenalovog grba. Takodje je imao latinski citat.Nego, osvrnimo se i na istocnu Jevropu:d specijal: nekad i sad Neki su odlicni, neki jezivi. Pogledajte na wikiju peripetije oko poslednjeg. Edited January 24, 2010 by McCabe
Otto Katz Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Legenda Vršovica, klub za koji sam imao čast nastupiti u vrhu napada, 0 golova :D , 1 žuti karton.
Töölönlahti Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Mnogo mi se dopada kada grb odiše jednostavnošću ovog tipa:... a i doslednost je vrlina koja se ceni:
ducca Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 (edited) Moj omiljeni, krila prepoznatljiva sa kilometar. Aquilotti (orlici)Sampov je gore vec naveden, a simpa mi je i Fiorentinin kad smo vec na apeninima:Svabe imaju do jaja grb, ako nista bar estetski izgleda fino:Jos jedan uzasno jednostavan i prepoznatljiv...ali opet nisam siguran da li mi se svidja ili ne :P Jos jedan po meni sjajan:Jos jedan moram pomenuti: Edited January 26, 2010 by ducca
Recommended Posts