Jump to content
IGNORED

oblaci

mioba

Recommended Posts

Posted (edited)

Frushka Gora u majski danIMG_9081.jpgKupres111.jpg54.jpgBabadag,Turska 1700m..pola planine je bilo u oblaku a mi smo tri sata bili u njemu dok su se dole na plazi kupali i sunchali...a onda je oblak pocheo da se razilazi :)Image040.jpgmajski dan iznad dunavaprolece109-1.jpgprolece101.jpg

Edited by ivy
Posted

ma... jel ono enterprise (fotke 6, 7) :D

Posted (edited)

ma neee,ludice to ne postoji :) to je samo jedan lep lep cumulonimbus capilatus negde iznad Makedonije

Edited by ivy
Posted (edited)
ma neee,ludice to ne postoji :) to je samo jedan lep lep cumulonimbus capilatus negde iznad Makedonije
neverujem ti da ne postoji.lepi su ti motivi-događanja. Edited by bob mould hair style
Posted (edited)

joj ne mogu da odolim :) ako nechega imam gomilu to su slike nebaIMG_8999.jpgIMG_9046.jpgIMG_9032.jpgIMG_9060.jpgIMG_9222.jpgivy010.jpgivy245.jpgIMG_0042.jpgIMG_0054.jpgIMG_0121.jpg

Edited by ivy
Posted

Завидим ти.

Posted

i ja sam odlepio na tu. atmosfera je bruka! samo što bih ja (da je moja) uradio nešto sa onim roze, ispravio horizont, razvalio još malo sa obradom i idi begaj. :)

Posted

i meni se mnogo dopada, bravo ivy! ima ovde super fotki i odlicnih autora, da sad ne hvalim svakog posebno. ;-)wub za topic! :)

Posted (edited)

e pa ja ne obradjujem..ali vi ako volite izvolite :) volim da su slike prirode i pejzaza takve kao takvenema smisla u obradjivanju prirode,in maj hambl apinjion :)

Edited by ivy
Posted (edited)

kool

Edited by bob mould hair style
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...