November 25, 20222 yr 6 hours ago, Gojko & Stojko said: Zalutao SaE Ne znam zašto ali nasmejala me je fotka
November 25, 20222 yr 1 hour ago, I*m with the pilots said: Ne znam zašto ali nasmejala me je fotka Ne čudi me, i ja sam se smejao pre nego što sam je uslikao, na njoj se uopšte i ne vidi koliko je taj oblak izolovan, kao da je došao niotkuda u sunčano jutro. Ovi garavi sutonski su imali društvo SaE
May 6, 20231 yr London, prekjuceNegde izmedju Finske i EngleskeSent from my iTelephone using Tapatalk
May 6, 20231 yr Iznad / oko nacionalnog parka Yellowstone proslog vikendaSent from my iTelephone using Tapatalk
May 6, 20231 yr 54 minutes ago, I*m with the pilots said: Vau! U šta gledamo inače? Pogled je sa Jadovnika. Ti vrhovi u pozadini se nalaze u dolini Lima (Oštrik, Banjsko brdo). Spoiler Evo jedne stare fotke iz druge perspektive.
May 6, 20231 yr 38 minutes ago, Lena said: Pogled je sa Jadovnika. Ti vrhovi u pozadini se nalaze u dolini Lima (Oštrik, Banjsko brdo). Hide contents Evo jedne stare fotke iz druge perspektive. Redovno planinaris, cini mi se - super!