Jump to content
IGNORED

Belgija kao Jugoslavija

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Generalni štrajk u četvrtak. Čudi me da nisu odredili petak, to bi se lepo sastavilo TM sa božićnim vikendom!

• 6 months later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dig_chohano

24

• msmodesty

13

• Agni

9

• Bat Bat

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Belgijski furunaši, ako neko zna bilo koga iz - široko shvatite ovaj termin - umetničke branše, da je iz balkanskijeh zemalja poreklom, da ima prebivalište u BE i da je zainteresovan da učestvuje u organizaciji 1 kulturno-umetničkog događaja vezanog za Balkan, krajem avgusta u Briselu, javljajte mi se. Kažu da će biti klope, cirke i naroda u solidnim količinama, imaju još par upražnjenih mesta u toj ekipi koja organizuje.

Posted

Ah, kiseli kupus, prasetina, kolce i zavijanje uz Dzeja. Nostalgija me hvata (not) :fantom:

Posted

Kisel kupus & prasetinu throw this way. cool.gif

Posted

uf, bas je vreme za jednu letnju sarmu, dok su mi jos temperature 18-19°C :)

Posted
Ah, kiseli kupus, prasetina, kolce i zavijanje uz Dzeja. Nostalgija me hvata (not) :fantom:
Nema ti ođe Srba ni za prosečnu svadbu, kamo li za Džeja. Ovde ti to uglavnom organizuju Belgosi hipsterske provinijencije kojima je Balkan geografski najbliža egzotika. Dovuku mlade um'etnike sa Balkana, neke vrld mjuzik trubače, gajdaše, koledare i gluvokolaše i onda ih razumevaju, analiziraju i vole.
Posted

Jel tu spada i Kultur Shock?

• 1 month later...
Posted

Au, kakva tuga i transfer, leb ti jebem :lol: Ovaj prvi klip saranjiva.Jedina dobra stvar izborne kampanje je činjenica da svi daju bulju za glasove stranaca (posebno ovde u BXL gde nas je miliJon) pa su odjednom službenici u svim javnim službama procvrkutali engleski, što im je do pre par meseci bilo strogo zabranjeno.