msmodesty Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 nemam ništa konstruktivno dodati na ovu vašu raspravu. još se borim da ukapiram ko koga u belgiji i kome se za šta odgovara.al evo nam svima pojednostavljeni videoklik :unsure:izvinjavam se ako je već bilo.ma rasplakala si mi moje belgose u firmi :Dodgledali i pali u depresijuFrancuzi se ubise od smeha.
msmodesty Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 А Луксембургци ги нема?njiG smo poslali da rade kod klijenata :Dima da hailujem samu sebe!
Joshua Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ma rasplakala si mi moje belgose u firmi :Dodgledali i pali u depresijuFrancuzi se ubise od smeha.ajde ajde, prenesi im mo chin up i počasti ih pomfrijem s majonezom.nema tog problema koji ne može biti rešen krompirićima. ^_^
расејан Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ajde ajde, prenesi im mo chin up i počasti ih pomfrijem s majonezom.nema tog problema koji ne može biti rešen krompirićima. ^_^Да се не наљуте ако неко каже френч фрајз, а они их измислили?
Joshua Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Да се не наљуте ако неко каже френч фрајз, а они их измислили?vidiš da su se i oni pomirili s tim... ali ne treba im reći da su ih ameri u 9/11 žaru krstili u liberty fries- to bi ih stvarno dotuklo. :Dizvinjenje forumskim belgosima za masivan trol
msmodesty Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Да се не наљуте ако неко каже френч фрајз, а они их измислили?pa vec prave i swiss chocolate - e! tu su se najvise najedili :D
dig_chohano Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 nema tog problema koji ne može biti rešen krompirićima. ^_^Kardiolozi se ne bi slozili.Danas piste kod mene na univerzitetu (flamanskom, jel) kako ih sikaniraju kad po Briselu govore holandski (tj. flamanski). Pitah ih samo kako prolazi frankofoni mucenik u Haseltu ili Gentu npr, teska srca promucase "pa, vrlo slicno". Onda su otisli na frietjes.
Bat Bat Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Dobar dan, srecan rad!do sada nezabelezen slucaj prvog postovanja na pdf "Belgija a.k.a. Jugoslavija"...veliki pozdrav za DigChohanovica, i ako te ima negde, odgovori jednom buducem stanovniku Belgije na prosto prosireno pitanje: mogu li se sva piva probati u roku od 4 godine?
dig_chohano Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Uh, tek sad videh. Većinu možeš probati svakako, ima ih oko 500 različitih, ali svih 500 jako teško, jer imaš neka koja se prave u izuzetno malim serijama i koja monasi prodaju par puta godišnje (proguglaj Westvleteren, npr). Evo ti dobar blog koji ti može pomoći.
Bat Bat Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Hvala za info, u medjuvremenu, otvoren je konkurs za briselskog Ramba Amadeusa, tj. osobu koja ce da spase platane tako sto ce leci na 17 sec ispred uposlenika gradskog zelenila: http://www.rtl.be/info/votreregion/bruxelles/816056/combat-pour-sauver-les-300-platanes-de-l-avenue-du-port
Agni Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ipak nije kao Jugoslavija: dogovorise se napokon Flamanci i Valonci o sestoj istorijskoj reformi drzavnih institucija. Ceracemo se jos.
Recommended Posts