kovik Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Realno, ko jebe DOB. I onako je bio samo prateći sadržaj jednog KC Beopolis.
kim_philby Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Realno, ko jebe DOB. I onako je bio samo prateći sadržaj jednog KC Beopolis.
Ryan Franco Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 (edited) Dodajmo Beopolisu i Deve'sdvojci i Zikine vinile.Sad su tu i stripovi i ploce i knjige. Europolis postade zanimljiv ni kriv ni duzan.edit. polis, centar... voteva Edited April 11, 2010 by McCabe
slepa živana Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Taman su nasuprot nove prodavnice B92. Verujem da je rešenje lako pronađeno jer Eurocentru očito manjka zakupaca, a udomljavanje knjižara jako lepo zvuči na TV i u štampi.koliko ja znam, zakup u eurocentru im je dosta (skoro dvostruko) skuplji... a ima i zaposelnih koji 2 meseca nemaju platu
kim_philby Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 koliko ja znam, zakup u eurocentru im je dosta (skoro dvostruko) skuplji... a ima i zaposelnih koji 2 meseca nemaju platumanje vise svi koliko ja znam.
psihopatak Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pa, nisu ni imali platu jer su pokušavali da se izvade iz celog haosa i vrate na nulu. Mislim da im je sada ok, prostor je dobar, mislim da su raznim akcijama stavili do znanja najzad gde su se smestili. Jeste da nisu vidljivi sa ulice, ali imaju čini mi se sada veći prostor.
slepa živana Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 jeste, prostor je dosta veći. bila sam dvaput od kad je otvoreno i lepo je... nego sam se sad setila... od kad su u tom tržnom centru, nekoliko puta mi se desilo da čujem ljude kako kažu... a eto sad više nema beopolisa... ili isto to za onu samizdatb92 knjižaru.čini mi se da ima dosta ljudi koji ne znaju za to preseljenje.
Recommended Posts