April 16, 20222 yr 22 hours ago, DrIlic said: Jel i njoj to ukinuli emisiju? Videh Besu da su emitovali u njenom terminu. Koji ce im moj.Prosli izbori nema ko vise da dodje u goste.
May 16, 20222 yr Treba je maksimalno ignorisati, živi od ovakvih "skandala"... Da ispod te informerske površine nema ništa videli smo u Hit tvitu sa Vučićem.
September 13, 20222 yr 1 hour ago, DrIlic said: Jel ovo Prva i Grand nisu vise u ljubavi? Sta, problems in paradajz?
September 13, 20222 yr Pa povukli i oni Prakticnu zenu iz rasporeda, a juce u toku prezentacije nove seme nisu ni najavili Zvezde Granda, vec samo Nikad nije kasno. Pitao samo, jer mi je cudno. Edited September 13, 20222 yr by DrIlic
October 15, 20222 yr Dani žalosti na Prvoj Poštovanje prava na respiratoru https://www.instagram.com/reel/CjtAAJFO2R1/
October 15, 20222 yr Šta se oni kao prave da nisu znali da Šolak neće kod njih? Grand će na Pinku samo još više da profitira.
October 16, 20222 yr I Praktična žena ode na pink šmrc,šmrc Nama ni iz džepa ni u džep,mi finansiramo i jedne i druge
October 16, 20222 yr Kome da ih prodaju? MTS-u ne bi li kanali ostali u "kući" ili nekom tako sličnom. Ako I budu prodavali biće to neka operacija čišćenja budžeta ili pranja para.