DrIlic Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 5 minutes ago, msv said: (Nova.rs) Ne davimo Beograd: Jovana i Srđan su režimski novinari Autor: Pero Jovović
Партибрејкер Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Ja ne kontam šta je problem sa NDB objavom. Pa ovi jesu režimski novinari.
James Marshall Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Da li je to nešto čime NDB treba da se bavi, to je bukvalno estradno blato.
renne Posted September 22, 2020 Author Posted September 22, 2020 3 minutes ago, James Marshall said: Da li je to nešto čime NDB treba da se bavi, to je bukvalno estradno blato. upravo to šta se mešaju koji moj
Frank Pembleton Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Pa to što bi npr. ako već oće da se mešaju u to blato, bilo korisnije da naduvaju patuljka za ono prozivanje V. Obradovića.Pogotovo što bi njega mogli i za razne "prelepe viceve" to bi im bilo bliže.Ne kažem da bi trebalo da ulaze u to... .... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Pa oni su politička organizacija, nisu Dragan Ilić sa kolumnom o TV programu. Kapiram ja da je to klikabilno, da je kod nas pitanje medija par ekselans političko pitanje, ali ne mora baš svaka medijska tabloidna tema da se obrađuje. Ovo je bukvalno nešto iz foldera "ne pipaj ni štapom". Pogotovo što ne može da donese nikakav benefit.
Frank Pembleton Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Pa oni su politička organizacija, nisu Dragan Ilić sa kolumnom o TV programu. Kapiram ja da je to klikabilno, da je kod nas pitanje medija par ekselans političko pitanje, ali ne mora baš svaka medijska tabloidna tema da se obrađuje. Ovo je bukvalno nešto iz foldera "ne pipaj ni štapom". Pogotovo što ne može da donese nikakav benefit. Tačno tako... .... Shiit has hit the fan!
Tihajeza Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Šta se desilo Dekiju Panteliću? Glas mu je potpuno promenjen. Bolest? On mi je nekako uvek bio gotivac, mada prvi put vidim da vodi nešto što nije kviz.
Arkadija Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 On je imao rak grla pre par godina, možda mu se to vratilo. A čini mi se da ima i dijabetes.
Tihajeza Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Oh... Mada se možda nije vratilo, već je samo ostalo promenjeno posle bolesti (deluje skroz ok, osim boje glasa, koja je samo drugačija).
msv Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Na stranu bolest, jedan je od onih sa spiska 1000 što vole Beograd.
Frank Pembleton Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Ozbiljno je bolestan... Ovo mu je, realno, radna terapija... .... Shiit has hit the fan!
jorma shparga Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) Zar nije on preuzeo Arenu ? ( ne u vlasnickom nego u menadzerskom smislu*) i ako su bar pola prica tacne, bolest mu nije nikakvo opravdanje... Edited October 8, 2020 by jorma shparga
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 1 hour ago, jorma shparga said: i ako su bar pola prica tacne, bolest mu nije nikakvo opravdanje... a koje priče?
Recommended Posts