James Marshall Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Filip Gazdin Dečko? (Treba nam Milovan Brkić smajli)
Frank Pembleton Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: smanjili plate, kasne sa isplatom a nekako je povezano od kako je marinika krenula da drma telekomov kavez 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nije telekom u problemu zbog marinike, već mnogo ranije od kako je krenulo ispumpavanje na angro. pa tako i komitenti, a međunjima i željko j. marinika je samo deo stvari isterala na videlo Odgovarao sam ti na ono prvo. A ovo drugo je jasno, bar svima ovde
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 ne sećam se da sam išta pitao no, dobro
msv Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 (Nova.rs) Kašnjenje, arogancija, svađe: Sve o odlasku Jovane i Srđana Istraživačko novinarstvo
Apollo Creed Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Od tih jutarnjih programa gledam samo onaj rtv cg kad vodi ona crnka voditeljka
Frank Pembleton Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 (Nova.rs) Kašnjenje, arogancija, svađe: Sve o odlasku Jovane i Srđana Istraživačko novinarstvoTo su te insajderske informacije... .... Shiit has hit the fan!
Arkadija Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 9 hours ago, Frank Pembleton said: To su te insajderske informacije... .... Shiit has hit the fan! A sto da je to tako za podsmeh? Insajderska informacija? Zar nije njihova novinarka imala takvu informaciju vezanu za zloupotrebe u Klinickom centru Vojvodine, pa je bila u apsani zbog toga, a sve se pokazalo kao istina pre samo desetak dana?
Frank Pembleton Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 A sto da je to tako za podsmeh? Insajderska informacija? Zar nije njihova novinarka imala takvu informaciju vezanu za zloupotrebe u Klinickom centru Vojvodine, pa je bila u apsani zbog toga, a sve se pokazalo kao istina pre samo desetak dana?Dobro ti je poređenje.Da li voditeljka voli da spava pa ne dođe na smenu?Pa je oni jadni čekaju, pa eto mali čukan-vukan ih skenjao sa rejtingom...Zaboravili su da napišu i da Predojević otpanji klimu u minus pa ljudi u studiju moraju jakne da oblače....... Shiit has hit the fan!
Arkadija Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 17 minutes ago, Frank Pembleton said: Dobro ti je poređenje. Da li voditeljka voli da spava pa ne dođe na smenu? Pa je oni jadni čekaju, pa eto mali čukan-vukan ih skenjao sa rejtingom... Zaboravili su da napišu i da Predojević otpanji klimu u minus pa ljudi u studiju moraju jakne da oblače... .... Shiit has hit the fan! Aha, mislis da je besmisleno baviti se Jovanom i Srdjanom. Pa sto onda ovde 2 strane o njima.
gospa buba Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 ja nisam shvatila da je na rachun njih, nego nove rs, koja pokushava da pokrije tabloidni deo trzishta, a zna se kako se to radi sent from bubamoto
Arkadija Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 1 hour ago, gospa buba said: ja nisam shvatila da je na rachun njih, nego nove rs, koja pokushava da pokrije tabloidni deo trzishta, a zna se kako se to radi sent from bubamoto Nova od samog početka ima taj tabloidni šmek, ali prilagođen ukusu onih koji inače ne čitaju informer i kurir.
gospa buba Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 meni to teze pada nego kurir/informer koji prirodno ne pratim. naravno, nemam ni pravo ni razlog sent from bubamoto 1
Recommended Posts