September 17, 20204 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: smanjili plate, kasne sa isplatom a nekako je povezano od kako je marinika krenula da drma telekomov kavez 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nije telekom u problemu zbog marinike, već mnogo ranije od kako je krenulo ispumpavanje na angro. pa tako i komitenti, a međunjima i željko j. marinika je samo deo stvari isterala na videlo Odgovarao sam ti na ono prvo. A ovo drugo je jasno, bar svima ovde
September 18, 20204 yr (Nova.rs) Kašnjenje, arogancija, svađe: Sve o odlasku Jovane i Srđana Istraživačko novinarstvo
September 18, 20204 yr Od tih jutarnjih programa gledam samo onaj rtv cg kad vodi ona crnka voditeljka
September 18, 20204 yr (Nova.rs) Kašnjenje, arogancija, svađe: Sve o odlasku Jovane i Srđana Istraživačko novinarstvoTo su te insajderske informacije... .... Shiit has hit the fan!
September 19, 20204 yr 9 hours ago, Frank Pembleton said: To su te insajderske informacije... .... Shiit has hit the fan! A sto da je to tako za podsmeh? Insajderska informacija? Zar nije njihova novinarka imala takvu informaciju vezanu za zloupotrebe u Klinickom centru Vojvodine, pa je bila u apsani zbog toga, a sve se pokazalo kao istina pre samo desetak dana?
September 19, 20204 yr A sto da je to tako za podsmeh? Insajderska informacija? Zar nije njihova novinarka imala takvu informaciju vezanu za zloupotrebe u Klinickom centru Vojvodine, pa je bila u apsani zbog toga, a sve se pokazalo kao istina pre samo desetak dana?Dobro ti je poređenje.Da li voditeljka voli da spava pa ne dođe na smenu?Pa je oni jadni čekaju, pa eto mali čukan-vukan ih skenjao sa rejtingom...Zaboravili su da napišu i da Predojević otpanji klimu u minus pa ljudi u studiju moraju jakne da oblače....... Shiit has hit the fan!
September 19, 20204 yr 17 minutes ago, Frank Pembleton said: Dobro ti je poređenje. Da li voditeljka voli da spava pa ne dođe na smenu? Pa je oni jadni čekaju, pa eto mali čukan-vukan ih skenjao sa rejtingom... Zaboravili su da napišu i da Predojević otpanji klimu u minus pa ljudi u studiju moraju jakne da oblače... .... Shiit has hit the fan! Aha, mislis da je besmisleno baviti se Jovanom i Srdjanom. Pa sto onda ovde 2 strane o njima.
September 19, 20204 yr ja nisam shvatila da je na rachun njih, nego nove rs, koja pokushava da pokrije tabloidni deo trzishta, a zna se kako se to radi sent from bubamoto
September 19, 20204 yr 1 hour ago, gospa buba said: ja nisam shvatila da je na rachun njih, nego nove rs, koja pokushava da pokrije tabloidni deo trzishta, a zna se kako se to radi sent from bubamoto Nova od samog početka ima taj tabloidni šmek, ali prilagođen ukusu onih koji inače ne čitaju informer i kurir.
September 19, 20204 yr meni to teze pada nego kurir/informer koji prirodno ne pratim. naravno, nemam ni pravo ni razlog sent from bubamoto