*edited by mod Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Nista cudno. U Dodji na veceru pobednik dobija neku kintu i placene namirnice, u porodicnim tajnama honorar za "glumu" a u Domacine ozeni se mozda da se uda za imucnog domacina.
Frank Pembleton Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Sve su to "spoljne" produkcije koje kad nekoga uvate , ne pustaju...Imali ste to i sa Emotion-om na pinku...
notenoughreasonsforclaire Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Veljo, nisam pratio radnju - je l' i ovo prenemaganje po selima fejkirano?
Frank Pembleton Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Veljo, nisam pratio radnju - je l' i ovo prenemaganje po selima fejkirano?Realiti , ako misliš na to, oženi me je naravno cirkus.Mada dvoje su se tako smuvali ;-) Послато са U8815 користећи Тапаток 2
yolo Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Jel ovaj Pink 2 ide samo na kablu ili ga je urkoman pustio na Avalinoj frkvenciji?
stoka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) Au, poznat sam kao čovek koji veruje da čovek može da se promeni i tolerišem dosta toga, ali ipak ne mogu da ukapiram ovog Emira Hadžihafizbegovića. On se maltene smatra srpskim glumcem jer uglavnom snima ovde, dobija srpske nagrade, kod malog debelog Ivanovića recituje sastave Zvezde iz Barija i iz 1971. godine ... A do pre samo par godina, čak i da stavim na stranu njegov fajt sa Emirom Nemanjićem (koji čak u neku ruku i odobravam), pričao je da u Bosnu svo subkulturno zlo stiže sa istoka, odnosno iz Srbije ...Da se razumemo, ono što mi najviše smeta kod njega je što se ranije toliko trudio da pokaže da nema ama baš nikakve veze sa Srbijom, a sada se toliko trudi da pokaže da mu je toliko super u gorepomenutoj. Da mu je Ivanović u emisiji opsovao nanu naninu, on bi se verovatno nasmejao i aplaudirao ...http://www.youtube.com/watch?v=E4svYl56mbw Edited November 18, 2012 by stoka
James Marshall Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Rijetko oportuno i proračunato stvorenje, baš me zanima kako li su mu njegovi pajtosi iz Patriotske Lige "prokomentirali" posljednje angažmane na području "gdje se gospođe sunčaju na Adi Ciganliji"
notenoughreasonsforclaire Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Večeras u emisiji II-a Šljivančanin i pevač grupe "Kerber".
notenoughreasonsforclaire Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Gledao sam poslednjih petnaest minuta. Nešto malo pre reklama i ono posle. Sve što bih rekao, bio bi kompliment prema viđenome. Transferu neprijatnosti, vrati se, sve ti je oprošteno!Baš mučno. I tužno. O "suptilnim" političkim porukama ne vredi ni počinjati.
levi Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Pa dobro, solidna je fora ono Vlada prosla tiket, bice penzija.. Its funny couse its trueOstatak prema najavama ne obecava nista dobro, osim 1 jak transfer
Have_Fun Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 tuzno..pravi nadrealisti su imali vrednost, a ovo je pravljeno jer im je zafalilo para ili sta god.. ocajno izgleda
stoka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ovo je neka grozomorna mešavina "Složne braće" (serije emitovane devedesetih) i "Mileta tranzicije" ... Iskren da budem, više mi se svideo pokušaj obnavljanja "Nadrealista" koji je napravio njihov sarajevski ogranak ...
Recommended Posts