Jump to content
IGNORED

TV Prva

renne

Recommended Posts

Posted
Je li pricate o turskoj seriji?
Ne pričamo o nečemu, pa, ne znam kako bi definisao...Trebalo bi da je kao dokumentarac, na srpskom, o tamnim stranama porodice...Danas je bila kao priča o devojci od 16 godina, koja se kresala sa profesorom, i on joj napravio date, a odbija da prizna, pa se kao sude, utvrđuje se očinstvo i tako... Kamera kao snima sva zbivanja, glumeći neku dokumentaristiku, dok likovi glume, ako se to tako može nazvati, kao neke životne situacije...Neopisiv transfer neprijatnosti dok se gleda...
Posted

Jeste, pisalo u ćošku "Porodične tajne"...

Posted

To je na foru onog sranja sa nemačkog rtla. Obični ljudi kao nešto glume.

Posted

ja sam gledo™ juče i ćale je pokido zglumom. di se prijavljuje oćem da glumim.

Posted

Jbg gotovo za ovu sezonu. Prati oglase za sledeću. :Dhttp://theatreserbia.net/jobs/constantine-entertainment-kasting-za-ulogu-u-tv-sou-prve-tv

Posted (edited)

Renegade brži

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

Nadam se da je to neka eksterna produkcija i da ce slavno potonuti....

Posted

Constantin Entertainment

Posted (edited)
Constantin Entertainment
ma znam kao i većina formata ali ono je stvarno dno...Nego ovaj prenos iz skoplja je baš bio u maleru Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Edited by Frank Pembleton
Posted

"Noćni žurnal" - treba biti golem gejak pa tako nazvati emisiju.

• 4 weeks later...
Posted

Eh, šta malo pravovremenog gledanja "Prve" u kombinaciji sa "istraživačkim novinarstvom" (čitaj: guglanjem) može doneti: jedna ista žena (se pojavljuje) u emisijama "Domaćine, oženi se", "Dođi na večeru" i "Porodične tajne"... Naravno, ovo "emisije" shvatite uslovno.