November 11, 201113 yr Pa prepricaj da ne trazimo.Koliko sam ja skapirao nista dok ne krenu visibabe--mart , april vajda..
November 11, 201113 yr kalenic ide jednom mesecno nedeljom, do februara, a emisija nema stalan datum emitovanja
November 11, 201113 yr BrankicaNešto mi ovo miriše na Mitrovića.Ne bi me čudilo da za koji dan (uz samo njima svojstvenu propagandu) trijumfalno objave kako Branka prelazi/vraća se na Pink.
November 11, 201113 yr Branka Nevistić juče je napustila TV Prvu i vodiće kviz "Trenutak istine" na televiziji Pink umesto Tanje Vojtehovski.
November 11, 201113 yr Pa dobro ona je otisla sa RTS-a da bi radila piramidu....Ma cirkus , nadgornjavaju se.Prva sad moze da njanja koliko hoce ali sama ideja da Branka Nevistic vodi bilo sta sem decu preko ulice, im se vratila glavu.Mada nije da ce nesto da stetuju...
November 12, 201113 yr darija, hipsterka iz sevojna. posle alternativke iz crvenke bez zuba, nadam se da ce ispasti iz ovog takmicenja u vladogeorgievizmu.
November 12, 201113 yr podseća me na neku dragu mi bosanku al teraj je u kurac.garkinja nam se nešto pogubila, podbacila, al jebaće je vlado svakako.a ovaj drugi iz žirija nek jebe voditelja programa da bude malo zanimljivije... Edited November 12, 201113 yr by maheem