November 2, 201113 yr Zasto ovo ne vodi ona Branka Nevestic, zar ona ne vodi vesti na prvoj? nije_moje_da_pricam_o_tome ;) seka seki namestila tezgicu, sto naravno ne bi bio nikakav problem da je ona bar malo dorasla zadatku. Ovako
November 5, 201113 yr ja pojma nisam imao da je cuvena dzez pevacica iz zirija za prvi glas srbije cerka duska kovacevica verujem da se probila sa hitom kazuj kosovo, i naravno sa svojim savrsenim pevackim mogucnostima
November 5, 201113 yr ja pojma nisam imao da je cuvena dzez pevacica iz zirija za prvi glas srbije cerka duska kovacevica verujem da se probila sa hitom kazuj kosovo, i naravno sa svojim savrsenim pevackim mogucnostima Gresis
November 5, 201113 yr Muzika je bezveze.Slazem se. Samo sam reagovao na post Garoviksa kako se probila sa nekim hitom o Kosovu.
November 5, 201113 yr ja pojma nisam imao da je cuvena dzez pevacica iz zirija za prvi glas srbije cerka duska kovacevica verujem da se probila sa hitom kazuj kosovo, i naravno sa svojim savrsenim pevackim mogucnostima http://www.youtube.com/watch?v=-Vxxan9HILMmuzika joj je dosadna u pm
November 11, 201113 yr Gde da je nadjem da je utesim :naughty:Sent from my cigla using TapatalkPrijavi se za Trenutak istine! ;)