ExicPL Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zasto ovo ne vodi ona Branka Nevestic, zar ona ne vodi vesti na prvoj?
Frank Pembleton Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zasto ovo ne vodi ona Branka Nevestic, zar ona ne vodi vesti na prvoj? nije_moje_da_pricam_o_tome ;) seka seki namestila tezgicu, sto naravno ne bi bio nikakav problem da je ona bar malo dorasla zadatku. Ovako
Aće Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ja pojma nisam imao da je cuvena dzez pevacica iz zirija za prvi glas srbije cerka duska kovacevica verujem da se probila sa hitom kazuj kosovo, i naravno sa svojim savrsenim pevackim mogucnostima
bergasa19 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ja pojma nisam imao da je cuvena dzez pevacica iz zirija za prvi glas srbije cerka duska kovacevica verujem da se probila sa hitom kazuj kosovo, i naravno sa svojim savrsenim pevackim mogucnostima Gresis
Aće Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 takvu biografiju imaju i fudbalerke dd karic. i k2. i ivana jordan.
DarkAttraktor Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 takvu biografiju imaju i fudbalerke dd karic. i k2. i ivana jordan.
bergasa19 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Muzika je bezveze.Slazem se. Samo sam reagovao na post Garoviksa kako se probila sa nekim hitom o Kosovu.
maheem Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 ja pojma nisam imao da je cuvena dzez pevacica iz zirija za prvi glas srbije cerka duska kovacevica verujem da se probila sa hitom kazuj kosovo, i naravno sa svojim savrsenim pevackim mogucnostima http://www.youtube.com/watch?v=-Vxxan9HILMmuzika joj je dosadna u pm
Moća Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Gde da je nadjem da je utesim :naughty:Sent from my cigla using Tapatalk
morgen Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Gde da je nadjem da je utesim :naughty:Sent from my cigla using TapatalkPrijavi se za Trenutak istine! ;)
Recommended Posts