August 26, 2025Aug 26 izvesna maja ćorac urednica informativnog programa, prvo suspendovana, pa pre neki dan dobila otkaz“nije bila dovoljno na liniji”
August 26, 2025Aug 26 Ta Maja Ćorac je izbacila Manojla Vukotića iz Večernjih novosti.Veliko iznenađenje, bila je Bič božji, koliko je meni poznato.
August 26, 2025Aug 26 Just now, beatakeshi said:Ta Maja Ćorac je izbacila Manojla Vukotića iz Večernjih novosti.Veliko iznenađenje, bila je Bič božji, koliko je meni poznato.Ako je Maja Ćorac "izbacila" Manojla iz VN on treba da se ubije, a pre toga da se zapita šta je u životu radio...Ona je inače debil, radila na BK onda se preko te radikalske ekipe ufunjala u MIP onda po zadatku prebačena na Prvu/B92.Nadobudno govedo koje zna samo da se dere i preti "znaš li ti ko je mene poslao"...
August 28, 2025Aug 28 16 hours ago, DrIlic said:Jos bolje pitanje koga su umesto nje ubacili?izvesni darko zlojutro ex telegraf
August 28, 2025Aug 28 34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:izvesni darko zlojutro ex telegrafIdealno ime za voditelja jutarnjeg programa
August 29, 2025Aug 29 20 hours ago, kud u maglu Simoviću said:izvesni darko zlojutro ex telegrafI ex Objektiv.
August 29, 2025Aug 29 Koliko vidim deluje da je neki SPSovachttps://www.espreso.co.rs/autor/619/darko-zlojutro
November 3, 2025Nov 3 Ne bih se iznenadio i na rts-u da se pojave sa tako specijalnim nikad viđenim gostom.
November 14, 2025Nov 14 Slučajno danas videh kod mojih, ubacili su im i taj Marićev jutarnji, posle njihovog jutarnjeg. A pre one dnevne emisije što je nekad i ličila na nešto.To je 10ak sati skoro istog programa u cugu, svaki dan.Pa o čemu oni pričaju toliko, koga u goste dovode stalno? Mislim, kontam da je ideja da se udomi Marić, ali opet… Edited November 14, 2025Nov 14 by mraki