September 5, 201410 yr Nije ti to krst, to je slovo X kao opomena šta će biti ako stave samo tri igrača u živi zid...
September 5, 201410 yr Они баш форсирају да нам то постане заштитни знак ... Као да им је архангел дошао у сну као Константину.
September 5, 201410 yr Krst iritira. Ostalo nije lose, ovo tozla malo podseca na Hajdukov slavljenicki dres kad su slavili 100 godina. No, ovo je ipak rezervni dres, a bilo bi lepo da glavni ima malo atraktivnije nijanse crvene i plave nego do sada.
September 5, 201410 yr krpa™ nećemo valjda sa rezervnom garniturom igrati protivu galskih petlova. cenim da je crveni isti, samo je crvene boje.
September 6, 201410 yr Meni dres nije toliko los ali to sam samo ja. I ja sam samo ja kada kažem da uzmu taj krst i nataknu ga u dupe onome ko je dizajnirao dres. Sa sve ovom zlatnom bojom.
September 6, 201410 yr Meni dres nije toliko los ali to sam samo ja. Ima nas dosta ali je taktika da precutimo ...
September 6, 201410 yr Ima nas dosta ali je taktika da precutimo ... Да је шкотски Глас (Не)Разуман би већ доживео сексуални врхунац. МИслим човек да се забрине ако би имао укус идентичан његовом. Добар дрес и добро је да се од крста прави неки знак препознавања.
September 6, 201410 yr Ukoliko prepoznaš krst, ja sam prvo pomislio da je to potpis nepismenog sponzora.
September 6, 201410 yr OK je dres, mada se nadam da će crveni (po dizajnu) biti sličan Evertonovim 14/15