Ajant23 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nije ti to krst, to je slovo X kao opomena šta će biti ako stave samo tri igrača u živi zid...
levi Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 X kao ideal kome teže sve naše reprezentacije Tzv "dobar rezultat"
Cane Vukic Prebranac Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Они баш форсирају да нам то постане заштитни знак ... Као да им је архангел дошао у сну као Константину.
Kampokei Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Krst iritira. Ostalo nije lose, ovo tozla malo podseca na Hajdukov slavljenicki dres kad su slavili 100 godina. No, ovo je ipak rezervni dres, a bilo bi lepo da glavni ima malo atraktivnije nijanse crvene i plave nego do sada.
Renegade Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 I krst i tozla su motivi sa grba saveza tako da je to izvor zala :D
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 krpa™ nećemo valjda sa rezervnom garniturom igrati protivu galskih petlova. cenim da je crveni isti, samo je crvene boje.
Mil@n Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Meni dres nije toliko los ali to sam samo ja. I ja sam samo ja kada kažem da uzmu taj krst i nataknu ga u dupe onome ko je dizajnirao dres. Sa sve ovom zlatnom bojom.
Geo Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Meni dres nije toliko los ali to sam samo ja. Ima nas dosta ali je taktika da precutimo ...
porucnik vasic Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Ima nas dosta ali je taktika da precutimo ... Да је шкотски Глас (Не)Разуман би већ доживео сексуални врхунац. МИслим човек да се забрине ако би имао укус идентичан његовом. Добар дрес и добро је да се од крста прави неки знак препознавања.
Ajant23 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Ukoliko prepoznaš krst, ja sam prvo pomislio da je to potpis nepismenog sponzora.
Hobbit slayer Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 OK je dres, mada se nadam da će crveni (po dizajnu) biti sličan Evertonovim 14/15
Recommended Posts