MocaVukotic Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 to su neki što mekejb za njih navija, neki zumbuli.
Tinman Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Dakle ovo je trenerka, kada je prva utakmica? Odnosno kada se moze videti dres?
DR. KUMALO Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ne znam da li je ovo nečija sprdnja ili pouzdan info, ali meni bi se mnogo svidelo http://www.beli-orlovi.com/wp-content/uploads/2014/07/oprema-umbro-srbija-fss-.jpg
Moća Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Pisali smo ranije to je necija ideja za dres a ne zvanican dres.
levi Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Vrlo pouzdan info, vidi se po grbu Fss Ja sam odmah posle osamostaljenja pričao/pisao da Fss treba da uzme crveno plavu majicu na pruge sa belim šortsem, najbolje od Barcelone i Reala, ako već ne mogu da se odluče za jednu ili dve boje, umesto da slepački kopira dres SFRJ sa rasporedom boja sa zastave I naravno da u grb stavi krpenjaču kao Barca, kad već baštine 1919. godinu, jer izgleda neuporedivo bolje na grbu i daje patinu. Bubamara je jedan isečak u istoriji fudbala, nije postojala tada, ne postoji ni sada, ne znam zašto su se uhvatili baš za nju. Budale
MocaVukotic Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 svašta, državni dres na pruge! to samo argentinci koriste, ali njima stoji, mi treba da vratimo plavu boju kao glavnu.
189- Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 ako nam je vec represtacija sprdnja, ne moramo i od dresa da pravimo to
levi Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ali ovde su oba fudbalska kluba na pruge. Šta ima da izmišljamo, majica na pruge je deo nacionalnog fudbalskog identiteta Uz prekid, zadnjeg veznog, loš centaršut. po tome se znaju Srbijanci
Recommended Posts