levi Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ništa mi se ne sviđa. I zašto su raspareni? svi su različiti, a ni 1 ne valja Ne znam što je problem da naprave normalan dres na pruge, jel to toliko komplikovano
Kampokei Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Lazne pruge! Mozda najruzniji Zvezdin crveno-beli dres ever.
Mauci Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Prvi dres da nema jebeni krst bi bio ok, ove majice/pidzame necu ni da komentarisem
Renegade Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 A jbg kažu da gasprom odlučuje kako će reklama da bude implementirana. Stvarno loše izgleda.
Töölönlahti Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Kako odlučno i neustrašivo deluju mladići na fotkama... ... udelio bih im koji dinar da ih vidim takve na ulici.
ducca Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Crveno beli mi je ok sa aspekta sirokih pruga i polo kragne ali mi se ne svidja kako je kragna odradjena i zasrali su sa ovoliko belog oko reklame na grudima, nisu trebali toliko da odseku crvene pruge. Sivi mi gotivan za promenu, crveni smor.
Mil@n Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Bem li ga ne znam šta da kažem. Ja znam, go kurac. Jebote, SIVI dres, još liči kao da je od pliša. Jebo ih onaj ko im ih smišlja. Crveno beli koliko toliko podnošljiv, ali pazi kragnu. Strašno. Inače, replika iz 91. na akciji, rasprodaja, ne znam ni sam što ne naručim primerak.
Feindouno Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Odvratni su. Sivi je kao pidzama, prvi ima preveliki prostor za reklamu, tu bi nam legao UTD-ov Chevrolet. Treci je prosto seljacki i ruzan.
akibono Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Srećom pa zamrla kirilica u Srba, inače bi većina na ovom i ovakvom dresu verovatno videla samo jedno veliko Ж
ducca Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Inače, replika iz 91. na akciji, rasprodaja, ne znam ni sam što ne naručim primerak. Gde akcija? Puma ili Nike replika?
Recommended Posts