Töölönlahti Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Detalj na rukavu asocira na prošlogodišnji Everton, kapiram da su ga podsvesno koncipirali dok se još nije znalo šta će i kako biti s Moyesom... Je l' ima neka slika sa modelom koji fura veličinu za odrasle?
Dr Arslanagić Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Soton odličan. Ima li nešto za Arsenal? (pošto je puma, znam da dobro biti neće)
189- Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 2. i 3. porta. i dobra fora sa reklamom na barsinom dresu.
Kampokei Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Onaj ugovor sa Umbrom, to nesto skoro, jel da? Kad je realno da predstave dresove? Ako bude upola prijatno iznenadjenje kao Evertonov, sasvim dovoljno. A realno, dresovi Srbije od 2006. do sada su festival ruznoce.
MancMellow Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 danas zvanično dres je ok, reklama je dizastr. Morala je da bude sela bela ili bar srebrna, ovo zlatno je bljak.
Shaq Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 ja teo da kazem, reko sta fali bas kul dizajn, i tek onda skontao grb lpoola
cvrlle Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 ja teo da kazem, reko sta fali bas kul dizajn, i tek onda skontao grb lpoola a sta grbu fali?
Töölönlahti Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Nemam pojma, meni je simpa third kit, jedino me smara što su grb i dugme žuti, bilo bi classy da su beli i tamni, respektivno... Onaj away žuti prstom-u-oko horror me mnogo više iritira, osećaću se kao da gledam prokleti Partick Thistle.
Recommended Posts